Forum antwoorden aangemaakt
RE: Aankoop mais @murmillo nadeel is dat er helaas zo weinig van te zien is, kan de graandeur niet open doen tijdens het draaien, geeft zo’n rommel 😉 |
In forum Stooktips |
3 maanden geleden |
RE: Aankoop mais @murmillo ja daarom wil ik nu ook met mais gaan testen, gaan her gewoon proberen, en inderdaad vooral mais in overvloed! |
In forum Stooktips |
3 maanden geleden |
RE: Aankoop mais @murmillo heee goedemorgen ! Ja ik wil ook voorkomen dat mijn hele bodemfilter vol komt te zitten, ik denk dat ik het een keer ga proberen door alle water in de ketel te doen, dan de grof gemalen mais... |
In forum Stooktips |
3 maanden geleden |
RE: Aankoop mais @rumo ah ok! Ik heb op mijn nieuwe maischketel wel een warmte wisselaar dus kan wel afkoelen ook gelukkig. En er zit een roerwerk in dus dat scheelt, ja niet te fijn anders gaat de filterbodem inderda... |
In forum Stooktips |
3 maanden geleden |
RE: Aankoop mais @murmillo hoe lang kook jij de mais? Maal je dat grof of juist fijn ( meel) zou het in de ketel kunnen koken, dan laten afkoelen naar 55 graden en dan de andere granen toevoegen en gewoon maisch schem... |
In forum Stooktips |
3 maanden geleden |
RE: Honing Bourbon. @robbert dank Robert, ik ga dit de komende tijd eens proberen ! |
In forum Recepten |
3 maanden geleden |
RE: Mijn vergistings setup in een koude ruimte. @rummy-dummy ik ben zelf niet zo’n knutselaar , daarom ben ik voor deze setup gegaan. Ook in de garage waar het nu een graad of 5 is, is de temperatuur goed regelbaar en houd hij hem keurig op tempera... |
In forum Stookforum |
3 maanden geleden |
RE: Mijn vergistings setup in een koude ruimte. De controller 7e2baa9e-d02f-4578-8dac-417aa934f6c4.jpeg |
In forum Stookforum |
3 maanden geleden |
RE: Mijn vergistings setup in een koude ruimte. Ik heb alles in de garage staan, daar is het ook niet echt warm. Ik heb een 100liter fermenter met daarin een low-power verwarmings element met een temperatuur controller en dat werkt ook erg goed &n... |
In forum Stookforum |
3 maanden geleden |
RE: Willy @willy00 welkom en veel leesplezier hier! |
In forum Stel je even voor... |
4 maanden geleden |
RE: Even voorstellen! Welkom en veel plezier hier op het forum! Harry |
In forum Stel je even voor... |
4 maanden geleden |
Sambuca Voor de liefhebber hier mijn sambuca recept ; 50 gr steranijs40 gr anijs20 gr jeneverbessen10 gr venkelzaad5 gram koriander5 x kruitnagel5 Zwarte peper korrels2 kaneelstokjes10 gr zoethout5 koffiebo... |
In forum Recepten |
4 maanden geleden |
RE: Beste wensen met recept @rummy-dummy dank voor het recept! Ook hele fijne feestdagen! Harry |
In forum Het Café (praathuis) |
4 maanden geleden |
RE: Na 3 jaar even voorstellen @sabot welkom op dit zeer informatieve forum.Zelf ook in de IT en sinds een paar jaar ook besmet met het stook virus! Harry |
In forum Stel je even voor... |
5 maanden geleden |
RE: Ook even voorstellen Harry @rumo ja er boven zit een dephlegmator. Die is op meerdere manieren aan te sturen. Ik kan een alcohol percentage kiezen en op basis daarvan regelt hij de dephlegmator. Ik kan dus selecteren dat ik 60%... |
In forum Stel je even voor... |
6 maanden geleden |