-
Hilly vindt reactie "Les van Buurman en Buurman ;-)" – leuk 4 jaren, 3 maanden geleden
-
Hilly replied to the topic "Rum van melasse stoken" – 4 jaren, 3 maanden geleden
@robbert oké, dat zou beteken dat de co2 verdwijnt zodra de gisting is gestopt?
-
Hilly replied to the topic "Rum van melasse stoken" – 4 jaren, 3 maanden geleden
@robbert De vlam ging direct uit, moet je dan ook de lucht in de ton even verversen om aanwezige co2 te verwijderen en dan kijken of er later opnieuw co2 is geproduceerd?
-
Hilly replied to the topic "Rum van melasse stoken" – 4 jaren, 3 maanden geleden
Hoe verloopt de gisting??ik heb afgelopen zondag het rum recept van Jan gemaakt, ik heb bijna geen beweging in het waterslot maar dan kan aan het fust liggen (ik twijfel of deze 100% sluit) De eerste dagen had ik wel… Read more»
-
Hilly vindt reactie "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – leuk 4 jaren, 3 maanden geleden
-
Hilly replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 3 maanden geleden
@rumo op de foto hieronder zie je mijn doofpot keteltje, €10,- op marktplaats en een beetje soldeertin, Ik heb hem gisteren wel opnieuw gesoldeerd omdat ik erachter kwam dat je de loodvrije variant moet gebruiken 😖, de helm brug en… Read more»
-
Hilly replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 3 maanden geleden
@robbert, het heeft een (lekkere) licht scherpe/pittige smaak, is dat de steranijs?
-
Hilly vindt reactie "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – leuk 4 jaren, 3 maanden geleden
-
Hilly replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 3 maanden geleden
Je moet wel heel veel geduld hebben met dat stoken 😀 .
-
Hilly replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 3 maanden geleden
Vandaag de dropshot gemaakt.. Wat is dat lekker!! al die kruiden geven een heerlijke zachte maar hele volle smaak, aangezien ik (nog) geen alquitara heb is het in het doofpotketeltje au bain marie gestookt. Dit recept is zeker een aanrader.
-
Hilly liked forum post "Melasse zuiveren" – 4 jaren, 3 maanden geleden
-
Hilly replied to the topic "Melasse zuiveren" – 4 jaren, 3 maanden geleden
Ik heb deze week ook mijn eerste batch gemaakt en de rietsuiker niet geinverteerd omdat dit niet in het recept van Jan staat! ik heb het enkel een paar minuten gekookt met de melasse om het op te lossen in… Read more»
-
Hilly liked forum post "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 4 maanden geleden
-
Hilly replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 4 maanden geleden
@de-stroper Welke heb je gemaakt?
-
Hilly liked forum post "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 4 maanden geleden
-
Hilly liked forum post "Suikerriet Melasse uit de Caraïben" – 4 jaren, 4 maanden geleden
-
Hilly liked forum post "Suikerriet Melasse uit de Caraïben" – 4 jaren, 4 maanden geleden
-
Hilly replied to the topic "Suikerriet Melasse uit de Caraïben" – 4 jaren, 4 maanden geleden
We worden aangesproken als Ton leden 🤣
-
Hilly liked forum post "Suikerriet Melasse uit de Caraïben" – 4 jaren, 4 maanden geleden
-
Hilly replied to the topic "Kant en klare hoeveelheden kruiden voor een recept" – 4 jaren, 4 maanden geleden
@kees22 (nog) niet, Het aanbieden van de kruiden is voortgekomen uit de tiny recepten en de enorme hoeveelheid kruiden die ik ineens had staan en waarschijnlijk niet ga opmaken. Er is echter best wel wat interesse en het kan maar… Read more»
- Meer laden