-
Koekiemonster antwoordde op het onderwerp "Ambachtelijk stoken met hart voor de natuur" – 1 jaar, 11 maanden geleden
Beste @robbert, dank voor je reactie. De lage contact temperatuur gaat over het medium dat de stook opwarmt, dat kan zijn warm water door een warmtewisselaar (zoals ik gebruik) of door een vlam (zoals meestal wordt gebruikt). mijn punt ging… Meer lezen»
-
Koekiemonster antwoordde op het onderwerp "Ambachtelijk stoken met hart voor de natuur" – 1 jaar, 11 maanden geleden
@alchemist bedankt voor je reactie! Ik hou wel van directheid bij het geven van ideeen. Ik heb eerder een destillatie reactor ontwikkeld (www.solargin.eu) die gebruikt maakt van zonnewarmte en dus voornamelijk de warmte overdracht naar de ketel duurzamer gemaakt, waardoor… Meer lezen»
-
Koekiemonster posted a new topic "Ambachtelijk stoken met hart voor de natuur" – 1 jaar, 11 maanden geleden
Beste stookvrienden Ik ben een aantal jaar geleden begonnen met het stoken met alambiek, in mijn keuken. Ik ben daarnaast ook een ingenieur en technoloog die dagelijks bezig is met duurzaamheid. Daarom ben ik in mijn atelier ook begonnen aan… Meer lezen»