Forum antwoorden aangemaakt
RE: Recept peren drank @martin74 Hallo Martin, ik zie dat je duct tape gebruikt voor het afdichten van de naad. Het is onverstandig dit te gebruiken ivm de lijm aan de binnenzijde van de tape. Deze kan in aanraking komen m... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Hoi ik ben kevin @kevin2104 Ik gebruik 100 gram droge bakkersgist van Bruggeman. Max 5,5 kilo suiker (liever minder) op 25 liter. Ook moet je de suiker inverteren met citroenzuur en vergeet vooral de Gistvoeding ni... |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Hoi ik ben kevin @kevin2104 welkom. Vergeet snel de turbogisten. Gebruik voor neutrale alcohol bakkersgist. En niet meer dan 5 kilo suiker. groet, Lambik |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Even Voorstellen @watze welkom! |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Te lage opbrengst mout/wiskey @flip Het is eigenlijk een probeersel omdat mij opvalt dat er veel vocht achterblijft in de wort. Vandaar de vraag aan goeroe Robbert 😂… Misschien heeft het ook nadelen, zoveel ervaring heb i... |
In forum Stooktips |
3 jaar geleden |
RE: Even voorstellen Welkom! |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Even voorstellen. @sheepman Welkom! |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Even voorstellen Welkom Betyar, Achterhoeks bloed en dol op whisky 😉. Al in het bezit van een keteltje? |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Te lage opbrengst mout/wiskey @robbert Heb jij of iemand al eens geprobeerd om de wort na het spoelen ook nog uit te persen middels een fruitpers voor een hogere opbrengst? |
In forum Stooktips |
3 jaar geleden |
RE: Zomer 20.22 Bij nader inzien is deze situatie ook mogelijk (beter koude en warmte menging) maar zal problemen kunnen geven met de retour. Deze zal moeite gaan krijgen met de tegendruk van het water onderin het va... |
In forum Mijn installatie |
3 jaar geleden |
RE: Zomer 20.22 @psycat 6F28E6D9-34B8-4C5F-91EB-FB584A81C998.jpeg |
In forum Mijn installatie |
3 jaar geleden |
RE: Ik kijk al een tijdje mee 😉 Welkom thewiskyman. Bier brouwen kan ik niet, maar de whisky’s die ik heb liggen smaken veel beter dan verwacht. Uiteraard met wat hulp van Alchemist en Robbert en het keteltje van Catnip. Zeker de mo... |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: voorstellen Hallo Lydia, welkom. Welke ketel heb je? |
In forum Stel je even voor... |
3 jaar geleden |
RE: Scherpe, branderige alcohol smaak @martin74 😂 kwartje gevallen… |
In forum Stooktips |
3 jaar geleden |
RE: Scherpe, branderige alcohol smaak @martin74 Ik heb een likeuren boek gekocht voor met name het macereren van fruit. Vaak is fruit niet afdoende en komt er nog een berg suiker aan te pas. Het leuke hiervan is dat je kunt spelen met de... |
In forum Stooktips |
3 jaar geleden |