-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Voorloop-Hart-Naloop – altijd van toepassing?" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@leocello in principe bestaat een drank uit o.a. alcoholen , water , foezels , vezels , mineralen , etherische olien , zuren en gebonden stoffen als esters , en andere koolstof bindingen Het hangt dus af van welke stoffen je… Read more»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Voorloop-Hart-Naloop – altijd van toepassing?" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@leocello T500 is niet anders dan elke andere hobby ketel . Het in 1 x stoken of zonder voorloop en naloop is niets anders dan een verkoop praatje . Zelfs wanneer je 95 % stookt zijn in de 5 %… Read more»
-
Efgepe antwoordde op het onderwerp "De Limonchallenge" – 3 jaren, 11 maanden geleden
@leocello; Helemaal mee eens! Enne als je eens wat vaker in Italie hebt gegeten (niet bij toeristisch plekken maar daar waar de locals eten – op een vaag industie terrein of bij een Agroturismo) dan weet je dat of a)… Read more»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Gin maken met T500 en botanical basket" – 3 jaren, 12 maanden geleden
@leocello mijn heit leerde het stoken van een vriend en toen hij 8 j geleden overleed ben ik met stoken verder gegaan en die vriend van mijn heit komt nu en dan nog om mij te helpen . En heeft… Read more»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Gin maken met T500 en botanical basket" – 3 jaren, 12 maanden geleden
@leocello oh ik had het al eerder verteld hier op forum . mijn keteltje heeft een bodemplaat met opstaande rand gekregen . Er zit een printje in en een knop om warmte te regelen . Er zit een extra termometer op… Read more»
-
Jaapjanjoost antwoordde op het onderwerp "Gin maken met T500 en botanical basket" – 3 jaren, 12 maanden geleden
@leocello Je hebt gelijk. Ik had het de verkeerde kant uit gerekend. Ik heb net even het papier opgezocht die bij de basket wordt geleverd als handleiding. En inderdaad praten ze daarin over 20%. Ik heb de basket in het… Read more»
-
Jaapjanjoost antwoordde op het onderwerp "Gin maken met T500 en botanical basket" – 3 jaren, 12 maanden geleden
@leocello Antwoord op je vragen 1. stoppen bij 20%. Lijkt me veel te ver. Je stopt als je tails gaat ruiken of proeven en dat is zo rond de 50%?! 2. Odin’s easy gin is 15 gram kruiden per 1… Read more»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "*op verzoek gewijzigd * De Limonchallenge" – 3 jaren, 12 maanden geleden
@leocello Robbert is misschien wel de druïde uit een Lyts dorpje in Gallië in de Romijnse bezetting maar hij bedoelt het vast wel goed . Zo ik hem ken houd hij meer van iets gecompliceerdere drankjes maken . Maar ik weet… Read more»
-
marcel1966 antwoordde op het onderwerp "Minimaal temperatuur" – 3 jaren, 12 maanden geleden
@leocello waarom zou jij een tuinslang op jou waterslot willen STEKEN? het borrel geluid voorkom je daar niet mee. En als jij van zure drankjes houdt, zou jij de geur van het vergisten, toch ook juist lekker moeten vinden ruiken,… Read more»
-
Hilly antwoordde op het onderwerp "*op verzoek gewijzigd * De Limonchallenge" – 3 jaren, 12 maanden geleden
Volgens mij hebben we nu @stephan @roeier @harry1969 ( als hij niet te lang moet wachten tot de citroenen rijp zijn 😆 ) @leocello Ik zelf Als ik iemand mis of er nog iemand mee wil doen laat het even… Read more»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "*op verzoek gewijzigd * De Limonchallenge" – 3 jaren, 12 maanden geleden
@leocello iedereen zijn smaak toch . Misschien wordt limonchello ooit een klassieker .
Ik hou zeker ook van zuur maar dan ga ik toch liever voor een lemon lime likeur of een limonlime brandewijn dat Is wat robuster . -
Stephan antwoordde op het onderwerp "*op verzoek gewijzigd * De Limonchallenge" – 3 jaren, 12 maanden geleden
@leocello 🤣 🤣 , is het zo erg? Wij houden niet van heel zoete drankjes. Daarom gebruik ik als ik een recept ergens vind vaak maar de helft van de suiker die aangegeven staat. Ik hou het meestal rond de… Read more»
-
Stephan antwoordde op het onderwerp "*op verzoek gewijzigd * De Limonchallenge" – 3 jaren, 12 maanden geleden
@leocello ja, dat zegt iedereen. Maar dat zeggen ze van bijvoorbeeld Jägermeister en Becherovka ook 🤔 , maar dat vlakt de smaakt toch alleen maar af? Ik vind het veel lekkerder net een paar graden onder kamertemperatuur.
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "*op verzoek gewijzigd * De Limonchallenge" – 3 jaren, 12 maanden geleden
@leocello ach wat is stereotype als libelle , viva meerdere keren iets plaatsen en in gay scene iets hot is Is het lot al bepaald .
7694116fb76a841ceb35edf7a3a1913b.jpg