Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Martijn_Rum

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Martijn_Rum

@martijn_rum

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Martijn_Rum

    Martijn_Rum antwoordde op het onderwerp "Hoeveel bakkersgist nodig" – 2 jaren geleden

    @brouwerke Ja, dat kan met bakkersgist. Ik voeg meestal 30-50 gram gist per 100l toe. Dus 1 zo’n klein pakje bruggeman gist van 42 gram zou meer dan genoeg moeten zijn.

  • Profielfoto van Martijn_Rum

    Martijn_Rum antwoordde op het onderwerp "Vergeten stookwijn 3,5 maanden oud" – 2 jaren geleden

    Je kunt stookwijn echt heel lang laten staan. Er komen wel steeds meer micro-organismen in. Die gaan aan de haal met je alcohol, na een tijd gaat daarom je alcoholpercentage dalen. AzijnzuurbacteriĆ«n zetten je alcohol bijvoorbeeld om naar azijnzuur. Dat…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Martijn_Rum

    Martijn_Rum antwoordde op het onderwerp "Waas tijdens fijnstook" – 2 jaren geleden

    Het lijkt erop dat je teveel tails in je eindproduct hebt gekregen. Meestal zie je dit echter pas als het percentage onder de pak-em-beet 45% komt. De hogere alcoholen in de tails zorgen voor de waas want ze lossen slecht…   Meer lezen»

Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

 Op dit moment zijn er geen leden online

Nieuwste topics

  • Eerste appelstook 50l alquitara, pinksteren

    Door _DaanBanaan_ 6 dagen geleden

  • StookSmurf stelt zich voor

    Door StookSmurf 6 dagen geleden

  • Jaap stelt zich voor

    Door Jaap van Ganswijk 1 week geleden

  • L-Bogo stelt zich voor

    Door L-Bogo 1 week geleden

  • Opschalen whisky productie

    Door WJM 1 week geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens