Vond forum berichten leuk
RE: Absint maken Laatste alcohol verwerkt tot Absinth volgens origineel recept van voor de absint wet 1912 Absinth zoals het hoort ! Grote fles lijkt donkerder dan absinth in mooie fles . Dit gaat nu tenminste 18 ma... |
In forum Stookforum |
4 uur geleden |
RE: DaanBanaan stelt zich voor @murmillo Zodra de nieuwe binnen is, en ik de rechten heb om foto's te mogen posten zal ik dat zeker doen! Ik heb van vrouwlief de "oude" keuken mogen omdopen tot experimenten keuken! Gister van een l... |
In forum Stel je even voor... |
14 uur geleden |
RE: Alembiek condensor. Grainfather/t500 Dat gaat zeker lukken, dankjewel alvast 🙂 |
In forum Vraag en aanbod |
1 dag geleden |
RE: Limoncello schuimlaag/vlokken Spoel je de citroenschillen na het uittrekken met alcohol ook nog af met water? Dan komt het daardoor, door het water worden andere stoffen uit de schillen getrokken dan met de alcohol gebeurt is. |
In forum Stookforum |
2 weken geleden |
RE: Rum d'Agricole, Melasse of Panela Panella gekocht vraag me alleen af de opmerking "buiten bereik kinderen houden" bestemd is voor of na het stoken 🤨 Ga beginnen met 5 kg panella en houdt wat Robbert aangaf aan ben erg benieuwd... |
In forum Recepten |
2 weken geleden |
RE: Rum d'Agricole, Melasse of Panela @bazz de panella oplossen in water van 80 graden. Aanzuren met appelzuur tot ph 4,2 - 4,5 . Aantal kilo is afhankelijk hoe groot jou vat is . Gewoon de vloeistof op sg van 1080 -1090 . Op 20 Li... |
In forum Recepten |
2 weken geleden |
RE: Koperen Koelspoel foto IMG_1046.jpeg |
In forum Vraag en aanbod |
3 weken geleden |
RE: Koperen Koelspoel Foto IMG_1047.jpeg |
In forum Vraag en aanbod |
3 weken geleden |
RE: RVS schrobbers @abedelange je kunt de sponsjes gewoon stuk voor stuk in de kolom laten glijden.wanneer ze niet op de volgende sponsjes komen, gebruik ik een lange bamboe stok waarmee ik de sponsjes voorzichtig naar ... |
In forum Stooktips |
3 weken geleden |
RE: Hallo, Rrbbrrt hier @murmillo dank je wel! |
In forum Stel je even voor... |
3 weken geleden |
RE: Basisrecept rum @rinus55, 1 uur op 67 graden. Er is een heel groot topic over rum en daar staan dit soort dingen in, zoals de melasse wassen en gelijk de mout daarin verwarmen. |
In forum Recepten |
3 weken geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak @rinus55 ik trek gelijk maar een fles open want ik krijg trek van die vragen van jullie 😉 Proost. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
1 maand geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak @murmillo niet zo moeilijk overal verkrijgbaar bijv. : |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
1 maand geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak @rinus55 gewoon wat vers fruit wat ik over had cranberry, blueberry, raspberry. Maar ook gaat er weleens citroen of limoen ofzo in. Maar de donker rode passen wel goed bij de druiven cider. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
1 maand geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak Dit zou wel eens mijn persoonlijke zomerhit kunnen worden, druivensap/CL23gist met een ijs/vruchtenbal. Licht zoet met een klein bittertje in de afdronk. Ik ben klaar voor de lente 😆 ... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
1 maand geleden |