Vond forum berichten leuk
RE: Nieuw lid @ronaldo Doorgaans vergist een goed beslag door tot 990 à 1000 (= dichtheid van water). Ik zou nog even wachten. Mocht sg waarde niet meer verder zakken, dan afstoken. |
In forum Stel je even voor... |
6 maanden geleden |
RE: Even voorstellen! Dit is ‘m dan… mijn 15 liter ketel in wording IMG_0382.jpeg |
In forum Stel je even voor... |
6 maanden geleden |
RE: Even voorstellen! @murmillo oké, bedankt voor de info, stuur ik later alsnog een keer een foto van mijn project👍 |
In forum Stel je even voor... |
6 maanden geleden |
RE: Eerste gebruik allambiek Dit is wel een topic waar ik op aan kan sluiten. Inmiddels is deze beauty bezorgd: Om te beginnen ga ik dus een keer een stookje met azijn doen, zonder koelwater. Ongeveer 30 minuten met een paar l... |
In forum Stooktips |
6 maanden geleden |
RE: Pekmez (turkse druivenmelasse) Pekmez vergisting. Ik woon ook dicht bij Ozbaktat om er even binnen te wippen voor wat hobbymateriaal. 7 x 2400 gram Gülcan Üzüm Pekmezi van witte druiven.1 x 1300 gram Sebahat Üzüm Pekmezi van blauwe... |
In forum Stookforum |
6 maanden geleden |
RE: Nieuw lid Het borreld constant lekker door het waterslot heen, geweldig. Hoe lang duurt het vergisten ongeveer? |
In forum Stel je even voor... |
6 maanden geleden |
Even voorstellen! Hoi mede-stokers. Ik ben Ronald en in 2024 gestart met drank stoken. Dit doe ik samen met een vriend aangezien we beiden wel van een borrel houden😜. Wij zijn nog echte beginnelingen, maar niet... |
In forum Stel je even voor... |
6 maanden geleden |
RE: Hallo luitjes Ondertussen alles vorige week binnen gekregen.Gisteren een Striping Run gedaan met als resultaat 7L (Rum wash)Even wachten tot de andere 2 batches zijn uit vergist en dan herhalen.Als dat klaar is ben... |
In forum Stel je even voor... |
6 maanden geleden |
RE: Enthousiast geworden Bedankt voor jullie reacties; het is de 15 liter whisky alambiek geworden. Zojuist besteld. |
In forum Stel je even voor... |
6 maanden geleden |
Sambuca Voor de liefhebber hier mijn sambuca recept ; 50 gr steranijs40 gr anijs20 gr jeneverbessen10 gr venkelzaad5 gram koriander5 x kruitnagel5 Zwarte peper korrels2 kaneelstokjes10 gr zoethout5 koffiebo... |
In forum Recepten |
6 maanden geleden |
RE: Enthousiast geworden @tom182 kijk maar eens naar de Tiny Alquitara filmpjes van Robbert, hij gebruik daar in een 1 liter alquitara. Dus wat kan je daarmee, de recepten mogelijkheden zijn eindeloos en lukt dat, kijk naar d... |
In forum Stel je even voor... |
6 maanden geleden |
RE: Enthousiast geworden @tom182 Ja, de hop smaak stook je er bijna niet uit. En ja, bier maken lijkt op whisky maken maar dan heel anders 😉 De keuze van een ketel is heel persoonlijk, want wat wil je maken, wat vind... |
In forum Stel je even voor... |
6 maanden geleden |
RE: Enthousiast geworden @murmillo Dankje! Ja, ik voel me een beetje als een kind in een snoepwinkel als ik door het aanbod scroll 🙂 Ja de Alquitara zie ik ook vaak voorkomen als een favoriet van veel stokers hier op het foru... |
In forum Stel je even voor... |
6 maanden geleden |
RE: Hallo luitjes Hehheh, hij is binnen! e0487d83-f5f4-4cf1-9d21-0d518997729c.jpeg |
In forum Stel je even voor... |
6 maanden geleden |
RE: Hallo luitjes Allright....De douane wil weten of het Staal/Metaal/Koper niet in Rusland is vervaardigt |
In forum Stel je even voor... |
7 maanden geleden |