Vond forum berichten leuk

RE: Dat wordt kurken trekken

Een dikke 2weken geleden heb ik heerlijk gegeten bij restaurant Tosca in Rotterdam. Als toetje neem ik meestal maar een drankje en dat werd deze keer Grappa en dan wel 4 verschillende smaken. Tamme ka...

In forum Stooktips

5 maanden geleden
RE: groeps foto

@rumo sinds vorige week wel echt de AOW leeftijd bereikt, dus hoor nu officieel bij de ouwe zakken.

In forum Mijn installatie

7 maanden geleden
RE: koelwater heel moeilijk af te regelen bij t-500

Update: Het vervangen van de kraan heeft wel iets verbetering gebracht, maar het blijft af en toe klungelen...

In forum Stookforum

5 maanden geleden
RE: Witte wijndruiven concentraat ervaringen mogen hier

Er is weer vers druivenconcentraat onderweg. Na een tijdje uitverkocht te zijn geweest is er weer 1300 KG onderweg, dat zijn maar liefst 200 Cans van van 6,5 kilo/5 Liter. Meld je aan op de wachtlijst...

In forum Spirits

5 maanden geleden
RE: Whiskey van gierst en rogge volgens zeer oude methode

@robbert Ik ben benieuwd hoe de whiskey bij jou is ontwikkeld na 5 jaar. Ik vind het erg leuk om te zien hoe met zulke oude recepten en technieken er gewoon goede drank gemaakt kan worden.

In forum Spirits

5 maanden geleden
RE: Whiskey van gierst en rogge volgens zeer oude methode

@mana leuk te horen dat het goed is gelukt. Ik zal zelf ook weer eens wat er nog van staat proeven Filmpje is bijna 5 j . Dus tijd genoeg gehad om geheel te rijpen.

In forum Spirits

5 maanden geleden
RE: Whiskey van gierst en rogge volgens zeer oude methode

Goedenavond, Ik ben benieuwd of er mede forumleden zijn die deze whiskey ook gemaakt hebben, en wat hun ervaring is. Ik kan mij herinneren dat vooral na het overhalen van de gierst rogge een enorme k...

In forum Spirits

5 maanden geleden
RE: Robbert's Tiny Projects

Oud filmpje ook maar afgestoft . Misschien idee voor drankje met de kerst bij of na het diner of onder de boom .

In forum Recepten

7 maanden geleden
Mijn vergistings setup in een koude ruimte.

Gewoon voor de leuk wil ik even mededelen dat ik wat zaken heb aangepast voor het vergisten. Mijn huis is vrij fris en koelt 's avonds snel af, dus is het lastig om met koud weer iets te vergisten. De...

In forum Stookforum

5 maanden geleden
RE: Tips alcohol 96%

Eventjes naar Andorra fietsen met een grote rugzak, hier kan je niet zelf tegenaan stoken 😉

In forum Vraag en aanbod

5 maanden geleden
Iemand bekend met deze alambiek?

Gezien op marktplaats, heeft iemand ervaring met deze 5 liter ketel??  Alambiek.jpg

In forum Mijn installatie

5 maanden geleden
RE: Dat wordt kurken trekken

@wvwburn, vind dat hij heerlijk zacht is geworden met een veelheid aan fruit, iets van abrikoos en vijg. Ook zit er een vleug vanille in lijkt het. Het heeft slechts twee en halve maand op ligt getoa...

In forum Stooktips

7 maanden geleden
RE: Vraagje recept kruidenlikeur met basis 96%

@handigehenkie zoals gezegd zelf nog niet gemaakt, smaken verschillen natuurlijk ook, dat is het mooie van onze hobby we kunnen dat zelf aanpassen of experimenteren om de lekkerste drankjes te epibrer...

In forum Recepten

5 maanden geleden
RE: Gerst mouten

@kees22 mijn huis op 16 graden, dan is mijn vrouw aan onderkoeling overleden of terug naar Thailand 😆

In forum Spirits

6 maanden geleden
RE: Nieuw lid

@kevin Bedankt, hier kom ik wel verder mee. 😜

In forum Stel je even voor...

6 maanden geleden
Pagina 7 / 137