Vond forum berichten leuk
RE: 1e keer mede gemaakt. @mrghost74, bijzonder verhaal waarbij ik een aantal keren mijn wenkbrauwen moest fronzen. Als eerste 3 theelepels zout, ik hoop dat je brouwzout bedoel wat zoiets is als gistvoeding. Maar dat heb je d... |
In forum Bieren en wijnen |
2 jaar geleden |
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? Filmje , baklava en absinth met Champagne dat is toch een ideale vrijdag avond |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
RE: 30L handgemaakte koperen ketel te koop @karlojanssen leuk whiskey keteltje. Zijn vast whiskey liefhebbers die daar interesse in hebben. ! |
In forum Vraag en aanbod |
3 jaar geleden |
RE: Let op!!! Suikerriet Melasse project 2022 haaldagen 28 en 29 mei @paolo Prestige Rumgist is binnen en in prijs verlaagd naar 5,00 Rond. |
In forum Vraag en aanbod |
3 jaar geleden |
RE: Let op!!! Suikerriet Melasse project 2022 haaldagen 28 en 29 mei @paolo zeker, geen probleem. Dan zet ik het voor ja apart! |
In forum Vraag en aanbod |
3 jaar geleden |
RE: Let op!!! Suikerriet Melasse project 2022 haaldagen 28 en 29 mei @rumo , ja prima. Neem ik voor je mee als het zover is. Mijn eigen melasse oogst (rietsuiker) is nog niet klaar zoals je op de foto kan zien . 85039B2B-D53D-4620-8855-B9CA7B0E8A72.jpeg |
In forum Vraag en aanbod |
3 jaar geleden |
RE: Let op!!! Suikerriet Melasse project 2022 haaldagen 28 en 29 mei @rumo Ik heb hier nog een zak van 500 stuks, dus iedereen die dat wil kan er voor iedere jerrycan een bijkrijgen 🙂 |
In forum Vraag en aanbod |
3 jaar geleden |
RE: Let op!!! Suikerriet Melasse project 2022 haaldagen 28 en 29 mei @paolo ik rij via utrecht dus kan hem wel langsbrengen. |
In forum Vraag en aanbod |
3 jaar geleden |
RE: Let op!!! Suikerriet Melasse project 2022 haaldagen 28 en 29 mei @paolo Ik heb je op de lijst gezet en het verzoek voor Almere of Utrecht erbij gezet! |
In forum Vraag en aanbod |
3 jaar geleden |
RE: Caramel voor likeur maken Bakpapier in pan daarop de suiker al roerend smelten tot het licht of donker bruin is . ( Op papier Dan brand pan niet zo aan. ) Daarna laat je het stollen. Dan verkruimel en of stampen in vijzel ... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Caramel voor likeur maken @kingtb Het heet toevoegen van welke stof dan ook aan alcohol is geen goed plan, je hebt twee methodes; Uitspreiden op bakpapier zodat het kan stollen en niet te dik wordt, dan kun je het erna in k... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Goed bezig…eeuuh nee dus @stookje heb ook wel vaker wat blauw van koeler gehad die niet schoon genoeg was, idd tijdje laten staan dat t blauwe wat vlokt, dan koel een keer filteren en nog een stook erover in een schone ketel ... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: (Oude) rode wijn verstoken: Plan van aanpak? @johnny wanneer het wijnen zijn gebotteld op chateau zijn ze vaak van hogere kwaliteit dus daarmee zit je goed . Er zijn inderdaad zoals jij heb gelezen brandy's te stoken . ja een brandy kun je in d... |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: tot welk percentage doorstoken? @harryd1969 ga je het dak van je schuur ook verhogen 😆 |
In forum Stooktips |
3 jaar geleden |
RE: tot welk percentage doorstoken? @jerry-can voorloop en naloop stook je niet op percentage , niet op aantal milliliters maar op kwaliteit van wat er uit komt . Dus aantal milliliter en percentage zal altijd verschillen .. Zelf wannee... |
In forum Stooktips |
3 jaar geleden |