Vond forum berichten leuk

RE: 1e keer mede gemaakt.

@mrghost74, bijzonder verhaal waarbij ik een aantal keren mijn wenkbrauwen moest fronzen. Als eerste 3 theelepels zout, ik hoop dat je brouwzout bedoel wat zoiets is als gistvoeding. Maar dat heb je d...

In forum Bieren en wijnen

2 jaar geleden
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken?

Filmje , baklava en absinth met Champagne dat is toch een ideale vrijdag avond

In forum Het Café (praathuis)

4 jaar geleden
RE: 30L handgemaakte koperen ketel te koop

@karlojanssen leuk whiskey keteltje. Zijn vast whiskey liefhebbers die daar interesse in hebben. !

In forum Vraag en aanbod

3 jaar geleden
RE: Let op!!! Suikerriet Melasse project 2022 haaldagen 28 en 29 mei

@paolo Prestige Rumgist is binnen en in prijs verlaagd naar 5,00 Rond.

In forum Vraag en aanbod

3 jaar geleden
RE: Let op!!! Suikerriet Melasse project 2022 haaldagen 28 en 29 mei

@paolo zeker, geen probleem. Dan zet ik het voor ja apart!

In forum Vraag en aanbod

3 jaar geleden
RE: Let op!!! Suikerriet Melasse project 2022 haaldagen 28 en 29 mei

@rumo , ja prima. Neem ik voor je mee als het zover is. Mijn eigen melasse oogst (rietsuiker) is nog niet klaar zoals je op de foto kan zien .  85039B2B-D53D-4620-8855-B9CA7B0E8A72.jpeg

In forum Vraag en aanbod

3 jaar geleden
RE: Let op!!! Suikerriet Melasse project 2022 haaldagen 28 en 29 mei

@rumo Ik heb hier nog een zak van 500 stuks, dus iedereen die dat wil kan er voor iedere jerrycan een bijkrijgen 🙂

In forum Vraag en aanbod

3 jaar geleden
RE: Let op!!! Suikerriet Melasse project 2022 haaldagen 28 en 29 mei

@paolo ik rij via utrecht dus kan hem wel langsbrengen.

In forum Vraag en aanbod

3 jaar geleden
RE: Let op!!! Suikerriet Melasse project 2022 haaldagen 28 en 29 mei

@paolo Ik heb je op de lijst gezet en het verzoek voor Almere of Utrecht erbij gezet!

In forum Vraag en aanbod

3 jaar geleden
RE: Caramel voor likeur maken

Bakpapier in pan daarop de suiker al roerend smelten tot het licht of donker bruin is . ( Op papier Dan brand pan niet zo aan. ) Daarna laat je het stollen. Dan verkruimel en of stampen in vijzel ...

In forum Recepten

3 jaar geleden
RE: Caramel voor likeur maken

@kingtb Het heet toevoegen van welke stof dan ook aan alcohol is geen goed plan, je hebt twee methodes; Uitspreiden op bakpapier zodat het kan stollen en niet te dik wordt, dan kun je het erna in k...

In forum Recepten

3 jaar geleden
RE: Goed bezig…eeuuh nee dus

@stookje heb ook wel vaker wat blauw van koeler gehad die niet schoon genoeg was, idd tijdje laten staan dat t blauwe wat vlokt, dan koel een keer filteren en nog een stook erover in een schone ketel ...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: (Oude) rode wijn verstoken: Plan van aanpak?

@johnny wanneer het wijnen zijn gebotteld op chateau zijn ze vaak van hogere kwaliteit dus daarmee zit je goed . Er zijn inderdaad zoals jij heb gelezen brandy's te stoken . ja een brandy kun je in d...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
RE: tot welk percentage doorstoken?

@harryd1969 ga je het dak van je schuur ook verhogen 😆

In forum Stooktips

3 jaar geleden
RE: tot welk percentage doorstoken?

@jerry-can voorloop en naloop stook je niet op percentage , niet op aantal milliliters maar op kwaliteit van wat er uit komt . Dus aantal milliliter en percentage zal altijd verschillen .. Zelf wannee...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
Pagina 2 / 10