Forum antwoorden aangemaakt
RE: Complimenten voor iedereen idd, aan iedereen vele complimenten. word hier altijd prima verder geholpen. Veel leesplezier al gehad hier en leuke discussies gelezen. Ook een prima servies van Jan. Heb hier al leuke en lekkere dra... |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Alle vragen en antwoorden betreft de T500 mogen hier! eind goed al goed zou ik zeggen. ik check altijd dubbel, mijn aansluitingen en zorg dat mijn opstelling volledig klaar staat voor ik de stroom aan zet. Ik heb ook al voor gehad dat de druk van het wat... |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Stookwijn zonder gistvoeding en citroenzuur Ga die stoken met de koperen helm t500 en ook een deel door mijn kleine alambiek. zal eerst eau de vie worden denk. kan altijd nog brandewijn van maken niet? |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Stookwijn zonder gistvoeding en citroenzuur Ik lees hier op het forum zeer veel. idd als starter misschien te veel info en te weinig praktijk. Zit hier uren te lezen. ben nu fruit mengeling aan het laten vergisten. alleen heb ik de verkeerde ... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Stookwijn zonder gistvoeding en citroenzuur Zeker weten. Ik heb totaal geen ervaring en lees met bewondering alle posten die me intreseren. kan soms moeilijk het bos door de bomen zien maar test nu wel wat uit. durf ik te experimenteren.. Allee... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Stookwijn zonder gistvoeding en citroenzuur T is geen tips en tricks van robbert .T komt gewoon zoals ik het vroeger moest aanleren. Gewoon uit oude likeur makers handboek. Misschien wat 'tips' uit de oude likeur makers handboek hier mede te de... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Hoger percentage of laatste restjes winnen. Wat een goed idee, de reflux op de copperdome!!!! Nooit aan gedacht. Thnx Was een testje en het bevalt me goed. doe het altijd nu. ziet er mooier uit en de resultaten zijn hetzelfde. Worden alleen v... |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
RE: Hoger percentage of laatste restjes winnen. Daar doen we het toch voor Zeker weten, maar met u kennis van zaken. Super dat je iedereen help, zelf een onwetende van deze materie als ik. Toch een dikke dank u dat je je kennis deelt. |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
RE: Hoger percentage of laatste restjes winnen. gestookt met bakking soda,smaak is top en zelfs 2 graden zuiverder. dat zuiverder hoefde niet echt maar de smaak wel. Robbert thx voor de goede raad |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
RE: zalig Die zijn ook zalig de feestdagen , juist met de reden omdat er dan euh zalige drankjes te verkrijgen zijn 😉 |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
zalig Wat een zalig forum en een super stookwinkel. Gisteren besteld vandaag in huis en als je hier een vraag stelt altijd goed verder geholpen. Alhoewel er dan weer andere vragen komen 🙂 Of je nu modern st... |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Feedback het maken van een gewone granen alcohol / brandewijn uit een beslag en het beginsel maischen en daar een klein filmpje over maken is misschien een idee om te doen dat zou ik zeer fijn vinden. |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Eerste stook met T500 Ik heb toch eens turbogist besteld. wil da eens proberen en proeven. nu gebruik ik voor alles gewoon bakkersgist. ook gin gist besteld. gewoon om de smaken eens te testen. |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Alle vragen en antwoorden betreft de T500 mogen hier! Ik vraag me af met hoeveel T500 stokkertjes we al zijn 🙂 |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Hoger percentage of laatste restjes winnen. spoel altijd na elke stook. na 10 stookbeurten gaat de kolom open en word alles grondig gereinigd. natuurlijk alleen de ringen die er in zitten en het koper. Durf het eigenlijk niet helemaal open te s... |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |