Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Robin123

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Robin123

@robin123

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van RuMo

    RuMo antwoordde op het onderwerp "Vraag appelcider" – 11 maanden, 1 week geleden

    @robin123 even snel de zoek opdracht gebruikt en dat gaf mij 152 pagina’s met cider berichten 😆 alleen al van 1 cider topic  71 pagina’s
    https://stookforum.nl/forums/bier-wijn-en-overige-dranken/razendsnelle-sprankelende-appelcider-in-de-maak/
    ben je weer even zoet 🤣  

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "3e project, feedback gewaardeerd" – 12 maanden geleden

    @robin123 mensen doen af op de vavor maar het is zelfde materiaal kwaliteit als b.v.  de  t500 hobby ketel  . Enige zwakke is de klemmen van de vavor . Maar daaraan tegen de bedrading van verwarming van de t500 is…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "3e project, feedback gewaardeerd" – 12 maanden geleden

    @robin123 je kunt eventueel bijvullen met deel uit vergisting van afhankelijk van product en mits de kwaliteit goed is maar wil wel zeggen dat je daarna opnieuw nog eens een overhaal moet doen en daarin ook 3  scheidingen maken. Voorloop…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "3e project, feedback gewaardeerd" – 12 maanden geleden

    @robin123 je hoeft het niet door te komen .
    Even de kook erover maakt de celwand kapot waardoor gist makkelijker de suikers kan verwerken . 
    En het enzym wat methyl afstoot gaat daarbij kapot. 

  • Profielfoto van @ndré

    @ndré antwoordde op het onderwerp "3e project, feedback gewaardeerd" – 12 maanden geleden

    @robin123  Ik zou de appels ontdoen van de klokhuizen, daarna grof malen en daarna alles even koken (geen appelmoes van maken) even dus. Laten afkoelen en alles in de vergistings ton, wachten tot de juiste temperatuur, meestal onder de 28graden…   Meer lezen»

  • Profielfoto van RuMo

    RuMo antwoordde op het onderwerp "Nieuw" – 1 jaar geleden

    @robin123 Welkom en wat een zelfbeheersing om de ketel 1 jaar niet aan te raken. 1 van mijn ketels is ook zo’n Ali ding en voor zijn doel een prima ketel. Welke drankjes wil je gaan maken? Na 5 berichtjes…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Nieuw" – 1 jaar geleden

    @robin123 welkom bij deze verslavende hobby 😉 veel lees plezier op dit informatieve forum! Harry

  • Profielfoto van @ndré

    @ndré antwoordde op het onderwerp "Nieuw" – 1 jaar geleden

    @robin123 welkom bij de club.
    Cheers alvast
    Groet @ndré😎🥃

Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

  • Bazz tom182

Nieuwste topics

  • Koolzuur toevoegen?

    Door Cass 3 dagen geleden

  • Cider brouwen: welke gist?

    Door brice3010 5 dagen geleden

  • Handleiding Meten = Weten set

    Door Stookforum 5 dagen geleden

  • Review stookwinkel en Win shoptegoed!

    Door Stookforum 6 dagen geleden

  • Percentagepuzzel

    Door Wijnand 2 weken geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens