Forum antwoorden aangemaakt
RE: Glycerine @ndre die heb ik ook via Bol betaalde ik 14,95. |
In forum Het Café (praathuis) |
2 maanden geleden |
RE: Absint maken @robbert mijn fles was ook zo bruin en niet groen hoewel het drankje de groene fee werd genoemd. Mijn Absinth was na het stoken zo bitter dat ik de fles ver weg heb gestopt, ik zal nu na 4 jaar eens k... |
In forum Stookforum |
2 maanden geleden |
RE: Nieuw lid. @opticase Dat de kruiden boven de vloeistof gehangen worden in een kruidenmandje is niet alleen tegen het aankoeken. De alcoholdamp zal meer of andere smaken uit de kruiden mee nemen. Bij een bekend r... |
In forum Stel je even voor... |
2 maanden geleden |
RE: DaanBanaan stelt zich voor @_daanbanaan_ Welkom, en ik denk dat je met jouw ervaring en intresse een goed bijdrage kan leveren aan het forum. |
In forum Stel je even voor... |
2 maanden geleden |
RE: Nieuw lid. @paulg welkom. Loop als beginner niet te hard van stapel, vooral als je interesses meer bij gin liggen dan bij het stoken zelf. En het ga je zeker niet lukken om jouw lekkerste gekochte gin na te make... |
In forum Stel je even voor... |
2 maanden geleden |
RE: Benedictine @murmillo hoe smaakt het? |
In forum Likeuren |
2 maanden geleden |
RE: Basisrecept rum @rinus55, 1 uur op 67 graden. Er is een heel groot topic over rum en daar staan dit soort dingen in, zoals de melasse wassen en gelijk de mout daarin verwarmen. |
In forum Recepten |
2 maanden geleden |
RE: Basisrecept rum @rinus55 je gaat toch wat verschillende recepten proberen, dan kan je de volgende keer gistvoeding toevoegen. Je kan DAP, marmite of zoiets gebruiken, ik gebruik voor de rum meestal mout. Maar dat het... |
In forum Recepten |
2 maanden geleden |
RE: Basisrecept rum @rinus55 en wat heb je als gistvoeding gebruikt? |
In forum Recepten |
2 maanden geleden |
RE: Basisrecept rum @ndre in het grote rum topic wordt dit een paar keer aan gehaald. Maar in het kort, de melasse die wij gebruiken is een rest product van het maken van suiker. Het is dan lang gekookt om de suiker er u... |
In forum Recepten |
3 maanden geleden |
RE: Droog @geen-onruststoker Als ik een vat vul probeer ik wat van de blanke drank in een fles apart te houden om te corrigeren. Maar ik gebruik het ook om het vat in het begin weer aan te vullen. |
In forum Recepten |
3 maanden geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak @rinus55 ik trek gelijk maar een fles open want ik krijg trek van die vragen van jullie 😉 Proost. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
3 maanden geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak @murmillo niet zo moeilijk overal verkrijgbaar bijv. : |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
3 maanden geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak @rinus55 gewoon wat vers fruit wat ik over had cranberry, blueberry, raspberry. Maar ook gaat er weleens citroen of limoen ofzo in. Maar de donker rode passen wel goed bij de druiven cider. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
3 maanden geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak @murmillo concentraat is natuurlijk belangrijk voor de smaak maar de hoeveelheid suiker is dan weer belangrijk als je het als bottelsuiker gebruikt. Met de Ah versie had ik met 0.5/25l uitgerekend dat... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
3 maanden geleden |