Vond forum berichten leuk
RE: Whiskey maken deel 1 beslag maken. + deel 2 het destilleren ( Videos ) SG IMG_20240203_172020605.jpg |
In forum Het Café (praathuis) |
3 maanden geleden |
RE: Absint maken @rumo dat heb je helemaal bij rechte eind absinth ,pernot , genepi , maar ook Chartreuse en Benedictine moeten flink rijpen. Net uit de ketel is het niet te smurfen. Maar eigenlijk geld dat voor al... |
In forum Stookforum |
3 maanden geleden |
RE: raffaello zonder raffaello @rumo vandaag gemaakt met druiven alco en bruine chocolade, wel lekker, maar de kokos is wat onder gesneuwd en de choco speelt de boventoon chocolade.jpg |
In forum Likeuren |
4 maanden geleden |
nieuw keteltje vandaag mijn nieuwe keteltje binnen van stookwinkel en erg blij er mee vanavond mijn walnoten er in overhalen IMG_20231201_164045_resized_20231201_044706691.jpg |
In forum Mijn installatie |
5 maanden geleden |
RE: Bier en vertier Weer een rondje bier. - sterke saison kampioens bier uit 2019 - voske, een kopie van texelse skuumkoppe. received_1511427696364151.jpeg InCollage_20231117_152612279_copy_3072x3072.jpg |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 maanden geleden |
RE: Terug van weggeweest @rumo zal een foto van mijn schoonmoeder sturen, maak alvast een heel vat open 🤣 |
In forum Stel je even voor... |
6 maanden geleden |
RE: Robbert's Tiny Projects @rumo 3 en half jaar gelden had ik hier stokers uit verschillende windstreken en hebben we met in achterhoofd uit die streken drankjes als schrobbeler , schylger jachtbitter , nobeltje en fladderak ee... |
In forum Recepten |
7 maanden geleden |
RE: Robbert's Tiny Projects @rumo koken heeft voordelen dat je het enzym kapot maakt wat methyl afstoot , het maakt celwanden kapot en daardoor meer versappen. En minder kans op neven infecties. Maar vaak wordt wel de fout gema... |
In forum Recepten |
7 maanden geleden |
RE: Robbert's Tiny Projects T is niet een oscar waardige movie en er is ook geen sterren cast. Maar misschien leuk om te zien wat met een simpele ketel mogelijk is om toch een volle smaak te halen uit een druif. |
In forum Recepten |
7 maanden geleden |
RE: Robbert's Tiny Projects @rumo komt binnenkort een filmpje van . |
In forum Recepten |
7 maanden geleden |
RE: Gist zelf maken ! Gegrepen door dit interessante onderwerp ook maar 'ns aan de slag gegaan met het zelf maken van gist. Begonnen met het basisrecept op basis van yoghurt en bloem, tegelijkertijd ook het recept met bram... |
In forum Gist vragen |
7 maanden geleden |
RE: Eens wat anders proberen, (echte) rum De rum met Belgian Ale gist gaat nu voor de eerste ronde door de ketel en de andere zal ook spoedig volgen. Bij suikerwater gaf de ananasgist i.c.m. bakkersgist frisse geuren zoals perzik, custard, wa... |
In forum Spirits |
7 maanden geleden |
RE: Eens wat anders proberen, (echte) rum @rumo lalleman philly sour . ( lactic acid ) En fermentis gr2 . 1e en 2e pitch zat aantal dagen tussen . Dus geen overhand van een van gisten. Geprobeerd op een mout mais vergisting en op een Suga... |
In forum Spirits |
8 maanden geleden |
Foto van m'n eerste keteltje Zoals beloofd een foto van mijn gister binnen gekomen keteltje, ben zo blij als een kind 😀 Nu eerst maar eens wat water stoken om te kijken hoe het werkt, de suikerwash staat te pruttelen. Zo... |
In forum Mijn installatie |
9 maanden geleden |
RE: Absinth recepten uit werkboek 1863 Afgelopen middag de Absinth gestookt en vanavond het niet mee gestookte deel bij het gestookte deel gevoegd. Resultaat één liter “groene fee” met hoog alcohol (81%) en een halve liter blank. Het ruik... |
In forum Recepten |
9 maanden geleden |