Forum antwoorden aangemaakt

RE: Kiwi's

Volgens mij is het hoe rijper hoe meer suikers er vrij komen. En dat komt weer ten goede aan de drank.

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
RE: walnoot likeur 2

Alleen voor de kleur of voor de smaak?

In forum Recepten

7 jaar geleden
RE: Stel je even voor

Volgens mij kan er wel een aparte reisbestemming naar Chris bij komen.... 🙂

In forum Stel je even voor...

7 jaar geleden
RE: walnoot likeur 2

Thx, kerst idee.... net te halen denk ik Lijkt me een heerlijke likeur, erg leuk om te gaan variëren met het roosteren. Eerst maar de Bio-brouwmaat whisky's afmaken en dan aan de slag met dit recept.

In forum Recepten

7 jaar geleden
RE: Tomatenwijn

heb vast een nieuwe lever aan de Sint en voor de zekerheid ook aan de Kerstman gevraagd Als je er van allebei krijgt kan je er eentje op sterk water zetten, grootste gedeelde van de ingredienten heb j...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

7 jaar geleden
RE: Tomatenwijn

Dit is idd een leuk experiment, er zijn op het web diverse manieren hoe te bereiden. Ik ga er mee aan de slag alsof er een tomatensap van gemaakt wordt. Eerst koken, dan door de blender en de suiker t...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

7 jaar geleden
RE: Stel je even voor

Fijnstook is gedaan en staat nu op een koele donkere plek voor rijping . Uiteraard even geroken en geproefd en dat belooft wat 🙂

In forum Stel je even voor...

7 jaar geleden
Destilleer Anderhalf Keer

  Ik kwam een tip tegen van Odin en heb deze niet gezien op het forum. Ik heb het geprobeerd met het rogge recept en goed resultaat. Quote Odin's "destilleer anderhalf keer" Dit bericht gaat over...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
RE: Stel je even voor

He allemaal, Ik ben Serge en heb ook deze fantastische hobby ontdekt. Ik ben begonnen met een Smartstill om kennis te maken met de manier van stoken. Al snel kwam de drang om een eigen ketel te maken ...

In forum Stel je even voor...

7 jaar geleden
RE: Klaren , Ontgeuren en smaak verbeteren - Vervuiling.

Goede leerstof, veel van opgestoken. Thx. Dus soda niet toevoegen aan stookwijn tijdens vergisten . Dan gaan juist gistcellen kapot het is het ontbinden van de cellen waarbij de zwavelwaterstof vrijko...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
RE: Koper Buis 54mm

Kijk hier ook even, . Scheelt € 7,- op de de fitting 54mm 90gr.

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Pagina 13 / 13