Vond forum berichten leuk
RE: Brug te kort? @stefanjo Ja en nee, het topic gaat deels over koeling en te snel stoken. Misschien zijn er beginners die nu overwegen een 10 liter koelvat voor een 50 liter ketel te gebruiken. Dan gaan we een benade... |
In forum Mijn installatie |
4 jaar geleden |
RE: Gisten en suikers onze huismeester Robbert heeft een topic waar je wel mee verder kan. groeten Catnip |
In forum Gist vragen |
4 jaar geleden |
RE: Schuim tijdens vergisten @alchemist, ik zou het dit keer zwart doen en de kleur ook. |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Gisten en suikers Misschien is dit raadzaam om eens door te nemen; Destilleren kun je leren - Het Prille Begin Is een beginnetje waar ik aan werk, natuurlijk met hulp van wat forumleden op de achtergrond. |
In forum Gist vragen |
4 jaar geleden |
RE: Voorstellen - Het moment is daar 🙂 @sjonnie Thanks! Gaat vast goed komen: ik vond mijn eerste stook dermate tof dat ik verwacht dat het nog wel even gaat duren voor dit gaat vervelen! Mijn gedachte was ook vooral dat de zintuigen belan... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Kun je aardappels eesten? Zoals gezegd: je bedoelt ws brouwen: het zetmeel met enzymen omzetten naar suikers. Ik zou zeggen: probeer het. En doe dan verslag. |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: Kun je aardappels eesten? Net als als ongemoute granen worden aardappels wel gekookt, dit wordt dan verstijfselen genoemd. Dit is wel het minst wat je met de aardappels moet doen. |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: Kun je aardappels eesten? @sjonnie eesten is niet hetzelfde als kiemen. Eesten is het op hogere temperaturen drogen van het al gekiemde mout. De temperatuur van het eesten bepaalt wat voor soort mout het wordt. |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: Voorstellen Welkom Sjonnie. Ziet er best leuk uit, die Aliketel 🙂 . |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |