Forum antwoorden aangemaakt
RE: Slechte vergisting neutraal Dank voor de info Robbert, ga ik proberen! Groet |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
RE: Slechte vergisting neutraal Hey Robbert, wat is de referentie van deze gist svp? |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
RE: Hallo ik ben Alireza. Welkom! |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Stokers Jawel, streek Lendelede Izegem hier |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Al-Ambiq Ik stook op gas, maar de 12l kolom kan nog elektrisch... ik heb dit weggekregen met geduld en heet water met citroenzuur... |
In forum Mijn installatie |
6 jaar geleden |
RE: Al-Ambiq De stookwinkel whisky alambieken zijn wel goed, heb de 20l en 50l staan. Heel correct voor de prijs. Het enige nadeel: er is veeeeeel schrobwerk om de koperflux weg te krijgen voor je de eerste stook ... |
In forum Mijn installatie |
6 jaar geleden |
RE: bier brouwen Ik ben gestart met een grainfather en ben er heel tevreden over. Er zijn ook goedkopere systemen die ook heel goed zijn. een goed boek om mee te starten is ‘bier brouwen voor starters’ van Luc Pauwels... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Whisky mash Hey, ik heb mijn eerste whisky mash ook op die manier gemaakt. Het is een snelle en eenvoudige manier om je eerste whisky te maken, maar indien je echt goede whisky wil maken ga je volgens mij toch sn... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Odin's Gin OK, hier gaan we. Belangrijk, de ingediënten zijn bepaald volgens het aantal liter dat ik af ga stoken in de ketel, dus na her aanlengen tot 35%. Ik start per definitie met 3,2l neutraal aan 92% die i... |
In forum Spirits |
6 jaar geleden |
RE: Odin's Gin Ik start steeds met 3 a 4l neutraal die ik verdun tot 65%, daarin laat ik macereren. Net voor stoken verdun ik dan tot 30%. Opgelet met alles wat de gin heet maakt, want dit gaat snel overheersen! Ik ... |
In forum Spirits |
6 jaar geleden |
RE: Odin's Gin Ik heb deze gisteren nog gestookt. Ik heb beide uitgetest, en voor mij is het beste resultaat met 2 dagen max macereren en stoken met kruiden in de ketel... |
In forum Spirits |
6 jaar geleden |
RE: Gist voor lage temp. Fermentis Saflager s-23 bvb, of Mangrove Jack’s M76 |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
RE: Grainfather koppelen Welke telefoon gebruik je? In elk geval niet proberen te verbinden via het Bluetooth menu, maar via de gf app |
In forum Grainfather |
6 jaar geleden |
RE: Hoe lang vergisten? Klopt, maar met de whiskygisten van stookwinkel op kamertemperatuur is dit voor mij alvast een goede leidraad. |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Hoe lang vergisten? Ik reken altijd 2 weken voor de whisky. 10 dagen laten gisten, ook al beweegt het waterslot niet meer. Daarna afhevelen en nog een viertal dagen laten klaren... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |