Forum antwoorden aangemaakt
RE: Experiment bedacht Maar in de verdunde versie zal meer naloop blijven hangen in de backset althans hoop ik en dus minder in het distillaat. Maar ik kan ook de bal misslaan. Volgende batch zal zijn met 12 kg suiker op 50... |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Experiment bedacht Het is wel dezelfde batch stookwijn dat ik stook. De ene helft puur en de andere helft verdund met eenzelfde hoeveelheid water. |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
Experiment bedacht Als je 17 kg suiker neemt op 50 liter krijg je 20% alcohol en meer bagger dan met 12 kg suiker. Is dat nu omdat alcohol percentage hoger is of iets anders? Daarom zal ik volgend experiment doen: van d... |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Beslag verzuurt Je kunt de vaten met sulfiet proberen te reinigen Quote En vergeet niet ook een beetje citroenzuur toe to voegen om het sulfiet te activeren. |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
Fruitvliegjes 2 Eindelijk van die rotbeestjes verlost. Ik had een potje met voorloop onafgedekt laten staan en ze zitten er allemaal in. Raar hé ze zinken in de voorloop als een baksteen maar in water drijven ze. |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Twee maal pech. Thermostaat gebypast en koeling werkt weer. Of het nog zinvol is om verder te distilleren hangt af hoeveel alcohol er nog overblijft in de ketel. Ik zal het wel zien aan het kookpunt als ik hem weer a... |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Interesante video over vaten maken
|
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: bbcodes 260 x 240 pixels dus dat zal wel klein bestand zijn maar hoe groot weet ik niet. |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: bbcodes Iets geprobeerd en mislukt (img uploaden). |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: bbcodes
|
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
bbcodes Wat zijn bbcodes en wat kan je ermee? Voorbeeld? |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Extra lucht Maar als hij binnen het uur begint met gisten dan wil dat toch zeggen dat alle zuurstof op is en wat is dan het verschil of dat nu op een uur is of een halve dag? |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
Extra lucht Sinds ik heb overgeschakeld op een verfmenger voor mijn mash aan te maken start de vergisting razendsnel. Voordien duurde het een halve dag eer het begon te gisten. Zou dat liggen aan de extra ingebra... |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
Interesante video over vaten maken
|
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Meld bugjes in het nieuwe forum Topic! Zoekresultaten voor: whiskey Helaas, er waren geen overeenkomsten met je zoekterm. Probeer het opnieuw met enkele andere zoekwoorden. Zoeken naar: whiskey Zoekfunctie trekt op geen bal! |
In forum Moderator Club! |
5 jaar geleden |