Forum antwoorden aangemaakt
RE: Alle vragen en antwoorden betreft de T500 mogen hier! Wil je neutrale alcohol maken voor bijvoorbeeld likeuren zoals Limoncello Dropshot of weet ik wat de T500. Voor een whiskey of andere dranken waar je geen neutrale alcohol wilt maar ook smaak die in d... |
In forum Mijn installatie |
6 jaar geleden |
RE: Prestige Turbo Pure 48 uur Nou de hoeveelheden suiker op de verpakkingen kloppen echt wel en de vergisting verloopt ook altijd volgens plan echter je moet je houden aan een aantal basis principes en dat is zorgen dat je materia... |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
RE: Waterverbruik door stoken Robbert 94% met een potstil dat is hoog. Welke toevoeging gebruik je dan en hoeveel per liter mash als ik vragen mag |
In forum Mijn installatie |
6 jaar geleden |
RE: Recept voor de "echte" Limoncello 3 dagen vindt ik persoonlijk wat kort. Bij alcohol hoger dan 90% moet een week voldoende zijn. Als je een stukje schil uit de alcohol haalt en je erop bijt en er komt nauwelijks nog smaak vanaf dan we... |
In forum Likeuren |
6 jaar geleden |
RE: Recept voor de "echte" Limoncello Het eerste Limoncello recept gebruik ik ook waarbij ik ernaar streef dat ik met 10 biologische citroenen 3 liter Limoncello overhou. In plaats van 600 gram gebruik ik 700 gram suiker en ik zorg ervoor... |
In forum Likeuren |
6 jaar geleden |
RE: Temperatuur gecontroleerde brewbelts dacht dat 23 tot 25 graden de ideale temperatuur was voor de gist |
In forum Mijn installatie |
6 jaar geleden |
RE: Ouzo recept gezocht geen idee hij is 40% en gewoon kristalhelder |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Temperatuur gecontroleerde brewbelts Nou heb ik gekocht via de ali express app. De brewbelts zijn van Tooling House Store en de digitale temperatuur controller is van Ledsmith Specialty Store, Dus heb geen link gewoon zoeken in de app na... |
In forum Mijn installatie |
6 jaar geleden |
RE: walnoot likeur 2 Een vraagje over het originele recept je hebt het over 1,25 liter suiker siroop wat is hierbij de verhouding water versus suiker. Met andere woorden hoeveel water en hoeveel suiker heb je gebruikt om ... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Ouzo recept gezocht Vervolg op mijn ouzo product. Na het marceren van de alcohol met bovenstaande kruiden heb ik de alcohol met de kruiden gezeefd en het kruiden mengsel nog een paar keer met warm water gespoeld zodat oo... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Port van Morellenwijn 2017 Om heel precies te zijn geeft 1 kg suiker opgelost in water een volume vermeerdering van 0,625 liter. Dus gewicht suiker maal 0,625 is de exacte volume toename van de vloeistof !! |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
RE: Port van Morellenwijn 2017 Misschien nog een tip voor de alcohol berekening maak ik gebruik van een perfecte app die ik gewoon op de google play store kan downloaden het betreft hier de alcohol calculator van Severyukhin Alekse... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
RE: Temperatuur gecontroleerde brewbelts In deze koudere tijd is koelen niet het probleem doch warmhouden. Zo worden de vaatjes op een goedkope manier op temperatuur gehouden. Brewbelt verbruikt is goedkoper dan de ruimte stoken |
In forum Mijn installatie |
6 jaar geleden |
Temperatuur gecontroleerde brewbelts Drie vaatjes met stookwijn die perfect op temperatuur worden gehouden. Temperatuur van de ruimte is 18 graden doch de Brewbelt houdt de temperatuur in het vat continu tussen de 23 en 25 graden tijdens... |
In forum Mijn installatie |
6 jaar geleden |
RE: Ouzo recept gezocht Zal er volgende week wel achter komen dan ga ik de boel afstoken ben zeer benieuwd naar het resultaat hou jullie op de hoogte |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |