@vuurwater
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Whisky" – 3 jaren geleden
@vuurwater met filteren alleen krijg je het moeilijk weg , zelfs niet met diverse lagen keukenpapier .
Vislijm erdoor roeren en nabezinken afhevelen of filteren dan heb je een mooie heldere drank . -
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Whisky" – 3 jaren geleden
@vuurwater
Klopt het wanneer ik de aanname doe dat je leidingwater gebruikt hebt? Dan krijg je wat Robbert hieronder heeft geschreven. Heb het zelf ook eens gehad bij een ouzo. -
Robbert antwoordde op het onderwerp "Whisky" – 3 jaren geleden
@vuurwater is het een aantal dagen na verdunning dat je het ontdekte?
Het zou neerslag van magnesium sulfaat en magnesium bicarbonaat en calcium kunnen zijn . -
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Whisky" – 3 jaren geleden
@vuurwater waarmee heb je het verdund? Iets specifieker dan water.
Welk hout? Gewassen voor gebruik? -
Robbert replied to the topic "Rum" – 3 jaren, 2 maanden geleden
@vuurwater. Rum bestaat uit Rauwe sugar cane vezels , melasse , accasia schors , en ook van oudsher werd vaak pruim gebruikt ( – vrucht , schors en blad ) en spontane gisting .