Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Willempy

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Willempy

@willempy

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Alchemist

    Alchemist antwoordde op het onderwerp "Maisvlokken – wel of geen amalyse" – 3 jaren, 10 maanden geleden

    @willempy maïs in welke vorm dan ook, bevat géén amylase. Wil je gaan maischen, moet er diastatisch mout bij.

  • Profielfoto van Paolo

    Paolo reageerde op het onderwerp "Spruitjes experiment" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @willempy Ach, zo te horen verzin je wel wat ander leuks om te stoken.

  • Profielfoto van Paolo

    Paolo reageerde op het onderwerp "Spruitjes experiment" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @willempy Een gemiddelde spruit weegt zo’n 6 a 8 gram heb ik net zitten wege haha, dus reken maar uit wat je nodig hebt voor een 10 of 25 liter. Zijn toch aardig wat spruitjes 🤔

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert reageerde op het onderwerp "Spruitjes experiment" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @willempy spruiten kunnen enorm veel zwavel en niacine  Deze kan zorgen voor een vieze lucht maar ook smaak . Je zal dus eerst de spruiten moeten koken en daarna  afgieten   zodat deze vrijkomt en later niet zeer onagename smaak achterlaat…   Lees meer»

  • Profielfoto van Stookforum

    Stookforum replied to the topic "Spruitjes experiment" – 4 jaren, 5 maanden geleden

    @willempy niet met spruitjes. Wel heerlijke tomaten eau de vie gemaakt! 
    Ik denk niet dat spruitjes veel vergistbare suikers bevatten.

Profielfoto Nimrax Profielfoto McCorner

Registreer nu!

Wie is online?

 Op dit moment zijn er geen leden online

Nieuwste topics

  • Eerste appelstook 50l alquitara, pinksteren

    Door _DaanBanaan_ 4 dagen geleden

  • StookSmurf stelt zich voor

    Door StookSmurf 5 dagen geleden

  • Jaap stelt zich voor

    Door Jaap van Ganswijk 6 dagen geleden

  • L-Bogo stelt zich voor

    Door L-Bogo 1 week geleden

  • Opschalen whisky productie

    Door WJM 1 week geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens