Forum antwoorden aangemaakt

RE: Alcohol in het nieuws

Chris, link loopt bij mij dood....

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
RE: rietsuiker melasse behoefte

Ok, dank je.

In forum Vraag en aanbod

7 jaar geleden
RE: rietsuiker melasse behoefte

Super! En nu het voorbeel van RenéR volgen, effe zoeken naar een recept. Jan, welk gist raad je aan?

In forum Vraag en aanbod

7 jaar geleden
RE: Stukjes fruit toevoegen aan whiskey mash...

Wow! dat is een aantal stappen verder dan ik in mijn hoofd had. Ik sla 'm op voor een mooie test in de winter. Ben benieuwd je eindresultaat.

In forum Spirits

7 jaar geleden
RE: Stukjes fruit toevoegen aan whiskey mash...

Tijd om te gaan testen dan. Zal even duren, heb nu al aardig wat op ‘t vat staan, dat moet er eerst uit.

In forum Spirits

7 jaar geleden
Stukjes fruit toevoegen aan whiskey mash...

iemand al eens geexperimenteerd met fruit in de whiskey mash? Ik drink nu een commerciele met ‘hints of mango and peach’, lijkt me wel leuk om zelf eens zoiets te proberen.

In forum Spirits

7 jaar geleden
RE: rietsuiker melasse behoefte

Meld me graag aan voor 10 ltr. Woon aan het andere uiteinde van de A7, ophalen dus geen probleem

In forum Vraag en aanbod

7 jaar geleden
RE: Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy

Ook maar een poging gewaagd, ben benieuwd net in de ton in de bijkeuken gezet. Eens kijken wanneer het borrelen begint......

In forum Spirits

7 jaar geleden
RE: Smartstill ervaringen en tips

Toptips! Ik was gerst aan het stoken en heb ongeveer een litertje uit 5Kg gehaald, precies wat wiliam in zijn tabelletje heeft staan. Een reflux heb ik (nog) niet, dus die tip slaan we op! Bedankt all...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
RE: Stookboeken PDF ( om te delen )

PB gestuurd

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
RE: Smartstill ervaringen en tips

En wat doe je bij een graanstook? Ik proef enig verschil in de verschillende cuts, maar de opbrengst is nou niet dat je zegt ik kan een paar honderd ML missen.....

In forum Stooktips

7 jaar geleden
RE: Smartstill ervaringen en tips

Maken jullie cuts in de hearts met de smartstill, of scheiden jullie alleen de voorloop en naloop van de hearts?

In forum Stooktips

7 jaar geleden
RE: Stel je even voor

Limoncello.....

In forum Stel je even voor...

7 jaar geleden
RE: Stel je even voor

De stookwijn van suiker was mijn eerste stook om te testen. Die staat inmiddels te werken aan mooie limecello....uiteraard komt het echte spul van granen, vandaar het experimenteren met rogge. Ik ben ...

In forum Stel je even voor...

7 jaar geleden
RE: Stel je even voor

Ok, hoorde hier dusss.... ik krijg het andere topic niet verwijderd. vanuit een steeds warmer wordend Beverwijk is het tijd om me even voor te stellen. Na jaren van consumeren en proeven, werd het tij...

In forum Stel je even voor...

7 jaar geleden
Pagina 8 / 8