Forum antwoorden aangemaakt
RE: Alcohol in het nieuws Chris, link loopt bij mij dood.... |
In forum Het Café (praathuis) |
7 jaar geleden |
RE: rietsuiker melasse behoefte Ok, dank je. |
In forum Vraag en aanbod |
7 jaar geleden |
RE: rietsuiker melasse behoefte Super! En nu het voorbeel van RenéR volgen, effe zoeken naar een recept. Jan, welk gist raad je aan? |
In forum Vraag en aanbod |
7 jaar geleden |
RE: Stukjes fruit toevoegen aan whiskey mash... Wow! dat is een aantal stappen verder dan ik in mijn hoofd had. Ik sla 'm op voor een mooie test in de winter. Ben benieuwd je eindresultaat. |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
RE: Stukjes fruit toevoegen aan whiskey mash... Tijd om te gaan testen dan. Zal even duren, heb nu al aardig wat op ‘t vat staan, dat moet er eerst uit. |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
Stukjes fruit toevoegen aan whiskey mash... iemand al eens geexperimenteerd met fruit in de whiskey mash? Ik drink nu een commerciele met ‘hints of mango and peach’, lijkt me wel leuk om zelf eens zoiets te proberen. |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
RE: rietsuiker melasse behoefte Meld me graag aan voor 10 ltr. Woon aan het andere uiteinde van de A7, ophalen dus geen probleem |
In forum Vraag en aanbod |
7 jaar geleden |
RE: Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy Ook maar een poging gewaagd, ben benieuwd net in de ton in de bijkeuken gezet. Eens kijken wanneer het borrelen begint...... |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
RE: Smartstill ervaringen en tips Toptips! Ik was gerst aan het stoken en heb ongeveer een litertje uit 5Kg gehaald, precies wat wiliam in zijn tabelletje heeft staan. Een reflux heb ik (nog) niet, dus die tip slaan we op! Bedankt all... |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
RE: Stookboeken PDF ( om te delen ) PB gestuurd |
In forum Het Café (praathuis) |
7 jaar geleden |
RE: Smartstill ervaringen en tips En wat doe je bij een graanstook? Ik proef enig verschil in de verschillende cuts, maar de opbrengst is nou niet dat je zegt ik kan een paar honderd ML missen..... |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
RE: Smartstill ervaringen en tips Maken jullie cuts in de hearts met de smartstill, of scheiden jullie alleen de voorloop en naloop van de hearts? |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
RE: Stel je even voor Limoncello..... |
In forum Stel je even voor... |
7 jaar geleden |
RE: Stel je even voor De stookwijn van suiker was mijn eerste stook om te testen. Die staat inmiddels te werken aan mooie limecello....uiteraard komt het echte spul van granen, vandaar het experimenteren met rogge. Ik ben ... |
In forum Stel je even voor... |
7 jaar geleden |
RE: Stel je even voor Ok, hoorde hier dusss.... ik krijg het andere topic niet verwijderd. vanuit een steeds warmer wordend Beverwijk is het tijd om me even voor te stellen. Na jaren van consumeren en proeven, werd het tij... |
In forum Stel je even voor... |
7 jaar geleden |