-
Bewust antwoordde op het onderwerp "Dat wordt kurken trekken" – 5 maanden, 1 week geleden
@wvwburn, vind dat hij heerlijk zacht is geworden met een veelheid aan fruit, iets van abrikoos en vijg. Ook zit er een vleug vanille in lijkt het. Het heeft slechts twee en halve maand op ligt getoast houten vaatje gelegen… Meer lezen»
-
Pieter023 antwoordde op het onderwerp "Welke Nederlandse houtsoorten veilig voor infusie" – 6 maanden, 3 weken geleden
@wvwburn wow, fantastisch! Hartelijk dank voor dit uitgebreide antwoord. Merci
-
Pieter023 antwoordde op het onderwerp "Welke Nederlandse houtsoorten veilig voor infusie" – 6 maanden, 3 weken geleden
@wvwburn dank je! Ik ben echt een n00b, maar hoe werkt het rijpen van drank in eikenhouten vaten dan? Daar zouden dan toch ook giftige stoffen door worden afgegeven? Merci, nogmaals!
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Ik wil een aromakolom gaan bouwen voor mijn 50 L bierfust" – 8 maanden, 2 weken geleden
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Vraag appelcider" – 9 maanden, 2 weken geleden
@wvwburn ik zou bij een volledig uit gegiste drank 8 tot 12 gram suiker per liter gebruiken. En bij 12 gram de fles goed te koelen zodat de bubbels in de drank blijf en niet uit de fles schuimt tijdens… Meer lezen»
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Vraag appelcider" – 9 maanden, 2 weken geleden
@wvwburn ik wil u adviseren bij alle flessen te stoppen rond de 10 gram de liter.
Ik heb champagne flessen gebruikt met 13 gram de liter waar het werkelijk een fontein werd.
Flessen zoals ikea flessen kunnen bij hogere doseringen ontploffen. -
Odevie antwoordde op het onderwerp "Rabarber, Rabarber, Rabarber !" – 3 jaren geleden
@wvwburn en stoken wanneer het uitgegist is?