Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Wvwburn

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Wvwburn

@wvwburn

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Bewust

    Bewust antwoordde op het onderwerp "Dat wordt kurken trekken" – 6 maanden geleden

    @wvwburn, vind dat hij heerlijk zacht is geworden met een veelheid aan fruit, iets van abrikoos en vijg. Ook zit er een vleug vanille in lijkt het.  Het heeft slechts twee en halve maand op ligt getoast houten vaatje gelegen…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Pieter023

    Pieter023 antwoordde op het onderwerp "Welke Nederlandse houtsoorten veilig voor infusie" – 7 maanden, 2 weken geleden

    @wvwburn wow, fantastisch! Hartelijk dank voor dit uitgebreide antwoord. Merci

  • Profielfoto van Pieter023

    Pieter023 antwoordde op het onderwerp "Welke Nederlandse houtsoorten veilig voor infusie" – 7 maanden, 2 weken geleden

    @wvwburn dank je! Ik ben echt een n00b, maar hoe werkt het rijpen van drank in eikenhouten vaten dan? Daar zouden dan toch ook giftige stoffen door worden afgegeven? Merci, nogmaals!

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Ik wil een aromakolom gaan bouwen voor mijn 50 L bierfust" – 9 maanden, 1 week geleden

    @wvwburn
     Screenshot_20240903-1926012.png

  • Profielfoto van RuMo

    RuMo antwoordde op het onderwerp "Vraag appelcider" – 10 maanden, 1 week geleden

    @wvwburn ik zou bij een volledig uit gegiste drank 8 tot 12 gram suiker per liter gebruiken. En bij 12 gram de fles goed te koelen zodat de bubbels in de drank blijf en niet uit de fles schuimt tijdens…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo antwoordde op het onderwerp "Vraag appelcider" – 10 maanden, 1 week geleden

    @wvwburn ik wil u adviseren bij alle flessen te stoppen rond de 10 gram de liter. 
    Ik heb champagne flessen gebruikt met 13 gram de liter waar het werkelijk een fontein werd. 
    Flessen zoals ikea flessen kunnen bij hogere doseringen ontploffen. 

  • Profielfoto van Odevie

    Odevie antwoordde op het onderwerp "Rabarber, Rabarber, Rabarber !" – 3 jaren geleden

    @wvwburn en stoken wanneer het uitgegist is?

Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

  • Bazz

Nieuwste topics

  • L-Bogo stelt zich voor

    Door L-Bogo 5 uur geleden

  • Opschalen whisky productie

    Door WJM 8 uur geleden

  • Opruiming 32 kilo Melasse Cans, donderdag van 17.00 tot 20.00

    Door Stookforum 5 dagen geleden

  • Hans

    Door hnz 6 dagen geleden

  • Guus stelt zich voor

    Door Big G 6 dagen geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens