Thijs
Thijs
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 27 oktober 2016
Trusted Member
Volgen
Mag ik vragen om wat voor een stooksel het gaat? En wat voor...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Een vraagje Skoldt, Welke mout was het precies? De light (...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Het beste is om te meten bij 20 graden Celsius. Vaak staat o...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Wat wordt mijn alcohol percentage?

In forum Bier, Wijn en overige dranken

7 jaar geleden
Hallo Destilleerling, Bij WhiteLabs gist raden ze aan om ee...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

7 jaar geleden
Bedankt Govda! Hij staat genoteerd op m'n verlanglijstje ;-...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

7 jaar geleden
Hallo Govda, Mag ik vragen uit welk boek de foto komt? Alv...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

7 jaar geleden
Het beslag zal naast alcohol ook andere stoffen zoals suiker...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Ik gebruik altijd allesreiniger van Dettol om mijn gist tonn...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
Het is helaas niet mogelijk. Coca Cola is te zuur waardoor g...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Ik vroeg mij af wat het ideale alcohol percentage is voor he...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

7 jaar geleden
Lijkt meer een stoom ontsapper!

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
Ik heb kennissen die ervaring hebben met lassen alleen hebbe...

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
Hoi Mark, Ik vrees dat het geen zin meer heeft om amylase t...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
Hoi dipz, Waarschijnlijk is het sap eerst gepasteuriseerd o...

In forum Likeuren

7 jaar geleden
Pagina 3 / 6

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?