|
@ruben124 tien graden is idd niet optimaal. onder de 15C is ... In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
|
@ruben124 Tof dat je rum wilt maken! er zijn voor rum meerde... In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
|
De kookpunten van diverse esters liggen vaak hoger dan die v... In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
|
@hasselaar Max volume is 25L. Minder kan er ook in In forum Mijn installatie |
2 jaar geleden |
|
Je kan je met alcohol gemacereerde vruchten na het filteren ... In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
|
@arjen Eerst een groot deel van je mash strippen en vervolge... In forum Gist vragen |
2 jaar geleden |
|
@noobstoker Ik zou geen whiskey maken met een reflux. De ref... In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
|
@arjen Ja whiskey, rum, brandy, alles met smaak eigenlijk mo... In forum Gist vragen |
2 jaar geleden |
|
@arjen Is ook een kwestie van smaak en preferentie. Ik maak ... In forum Gist vragen |
2 jaar geleden |
|
Ik vermoed dat je hem in de calibratievloeistof moet houden ... In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
|
@psycat uiteraard. Jeneverbes, Korianderzaad, Sinasappelschi... In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
|
@psycat voor mij dit jaar werken aam een high ester rum, Jam... In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
|
@rinus55 ik ben benieuwd, laat maar weten hoe het verschil s... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
2 jaar geleden |
|
@rinus55 nooit geprobeerd, maar het zal wel iets van smaak g... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
2 jaar geleden |
|
Succes met je stook! Je moet maar zo denken, er kan niet vee... In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |