Mick
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 20 december 2017
Reputable Member
Volgen
Toen ik begon met bierbrouwen heb ik lang getwijfeld over wa...

In forum Bieren en wijnen

6 jaar geleden
Bij spoelen voor bierbrouwen gebruik ik wel heet water (bijn...

In forum Stooktips

6 jaar geleden
Waarom wordt er hier door verschillende mensen gesproken ove...

In forum Recepten

6 jaar geleden
Bij het jenevermuseum is het 1/3 rogge, 1/3 tarwe en 1/3 ge...

In forum Recepten

6 jaar geleden
Hieronder een mooi plaatje met maisch temperaturen en pH. Be...

In forum Recepten

6 jaar geleden
Ik zou de maisch iets langer laten staan dan kun je waarschi...

In forum Recepten

6 jaar geleden
Hoe bezorgt New York metro ratjes een plezierige dood?

In forum Het Café (praathuis)

6 jaar geleden
E: Leuk om zelf wat te maken

In forum Stookforum

6 jaar geleden
Een "gincident":

In forum Het Café (praathuis)

6 jaar geleden
Nooit en te nimmer. Hij blijft zijn ballen houden net als zi...

In forum Het Café (praathuis)

6 jaar geleden
Ik heb zelfs mijn huisarts ivm deze eerder gevoerde discussi...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

6 jaar geleden
Ik meen dat veel water drinken zonder mineralen de mineralen...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

6 jaar geleden
Ik zou het water niet destilleren maar gewoon rechtstreeks d...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

6 jaar geleden
Wordt Teuntje dan de eunuch die de harem bewaakt?

In forum Het Café (praathuis)

6 jaar geleden
Maar om te weten of je vergistbare of onvergistbare suikers ...

In forum Gist vragen

6 jaar geleden
Pagina 9 / 31

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?