Pikketanus
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 17 augustus 2019
Prominent Member
Volgen
Gisting echt klaar? Beste is om begin te meten en na de gist...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
@stookje schuim is waarschijnlijk de combi van co2 van de gi...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
@robbert aha dus niet het geheel maar enkel t binden/mengen ...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
@rumo huwen noem ik het naar drinksterkte brengen en dat lat...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
@odevie het blijft altijd beter een drank te laten 'huwen' v...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
(De 'thee' van de acacia (mimosa hostillis) is op zichzelf n...

In forum Recepten

3 jaar geleden
@opaed1966 als je jezelf een leuk kerst cadeau wilt doen, aa...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
@odevie een pakje honig of knor is ook gemaakt met echte tom...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
@alchemist denk dat ie 650g aangevuld tot 1L totaal bedoelt....

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
Oh en bijna vergeten; een element in een pan gebruiken om te...

In forum Mijn installatie

3 jaar geleden
Een hightech ketel kan wat werk uit handen nemen, maar met e...

In forum Mijn installatie

3 jaar geleden
@haak idd net als je eind product, gematigd gebruik😎

In forum Stooktips

3 jaar geleden
@haak zit zelf ook wel op die rand vaak haha. Ja dixap toevo...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
@odevie is prima te doen zo toch? Gewoon een deel uitpersen/...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
@johnny als je onder de 80 blijft blijft enzym intact. Als j...

In forum Mijn installatie

3 jaar geleden
Pagina 13 / 55

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?