Robbert
Robbert
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 24 december 2017
Illustrious Member
Volgen
@rumo heb je een zoete ruby port gebruikt ? Dat Zuur zou ku...

In forum Recepten

3 maanden geleden
@abedelange een Alquitara is breder in zijn kunnen dan een d...

In forum Mijn installatie

4 maanden geleden
@abedelange prima apparaat om dranken als slivovits , palink...

In forum Mijn installatie

4 maanden geleden
@skoelie met gistvoedigszout ( dap ) is marmite eigenlijk ov...

In forum Recepten

4 maanden geleden
@skyliner als je op google intoets " alcohol 96 % " krijg j...

In forum Vraag en aanbod

4 maanden geleden
@rinus55 geld voor de meest fruit soorten. B.v. o.a. Ananas...

In forum Likeuren

4 maanden geleden
@rummy-dummy bakkers gist werkt het beste tussen 21 en 25 gr...

In forum Het Café (praathuis)

4 maanden geleden
@manonh82 het fruit inderdaad even 1 min de kook erover . ...

In forum Likeuren

4 maanden geleden
@bert1985 proeven , ruiken en letten op helderheid. Zodr...

In forum Stooktips

4 maanden geleden
@manonh82 je kunt tot 450 gram suiker gaan per liter wanneer...

In forum Likeuren

4 maanden geleden
@bert1985 brooddeeg zou een goede afdichting zijn . Maar als...

In forum Stooktips

4 maanden geleden
@bert1985 heb je een kolom op de ketel of een hoed? En is de...

In forum Stooktips

4 maanden geleden
@bert1985 eerst een paar vragen. Wat voor ketel gebruik ...

In forum Stooktips

4 maanden geleden
@handigehenkie engelwortel ,alsum en gember maken bitter , ...

In forum Recepten

4 maanden geleden
@skoelie de graan leverancier of boer weet wat voor type ge...

In forum Spirits

4 maanden geleden
Pagina 10 / 709

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?