Robbert
Robbert
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 24 december 2017
Illustrious Member
Volgen
@tom182 er zijn diverse manieren om te lageren en dat hangt...

In forum Stooktips

3 maanden geleden
@martijnp afvullen van vat is aan te bevelen tussen 48 en 68...

In forum Stooktips

3 maanden geleden
@martijnp na spoelen kun je de stookwijn inkoken tot sg van,...

In forum Stookforum

3 maanden geleden
@kevin klopt !

In forum Recepten

3 maanden geleden
@revalanche je vult de ketel met warm water en dan de stort ...

In forum Recepten

3 maanden geleden
@antonuithethogenoorden VISLIJM : gebruik 0,1 gram per l...

In forum Recepten

3 maanden geleden
@rumo atago pal refractometer werkt perfect ook voor melasse...

In forum Stookforum

3 maanden geleden
@rein afhankelijk van soort beslag voeding , gist en daarbi...

In forum Stookforum

3 maanden geleden
Honing Bourbon.

In forum Recepten

3 maanden geleden
@dreden86 dat zijn wel een paar uittersten waar je over hebt...

In forum Stookforum

3 maanden geleden
@skoelie geschroot mout even met water op 67 graden half uur...

In forum Gist vragen

3 maanden geleden
@skoelie lauw water , sinaasappelsap en wat mout , en dan m...

In forum Gist vragen

3 maanden geleden
@dreden86 er zijn meer dan 3600 gerenommeerde merken. Daari...

In forum Stookforum

3 maanden geleden
@diederrick honing zit vol met " vervuiling " zoals pollen e...

In forum Recepten

3 maanden geleden
@rumo bij mout inderdaad minder maar ook afhankelijk van aan...

In forum Gist vragen

3 maanden geleden
Pagina 7 / 709

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?