Skoldt
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 17 april 2017
Reputable Member
Volgen
Wat wij nog niet allen samen tijdens ons leven vergisten, ga...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
vraag 2 : aanlengen tot 30 à 40 ° vraag 3 : hier bestaat ge...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
het moment dat je gaat distilleren ... in de ketel dus

In forum Stooktips

7 jaar geleden
Anti-schuimmiddel gebruiken of een klont boter in je mash go...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
opgelet want dat kookt snelover , begin er maar aan snap ...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
euh ... mijne heeft 4 weken staan vergisten

In forum Stooktips

7 jaar geleden
Thee zetten van absint krijg je niet binnen, of je moet een ...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Ik zou de helm laten voor wat 't is en een stijgbuis montere...

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
Vanavond geen alcohol voor mij maar tijd voor een experiment...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Scheel van de dorst bedoel je ... je had ze nog niks aangebo...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Klopt, het fruit bederft niet, maar het ziet er gewoonweg ni...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Muesli, cornflakes, mais, havermout....het ligt allemaal zo ...

In forum Spirits

7 jaar geleden
De voorloop is niet altijd uit te drukken in een percentage....

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Goede redenering Skoldt , voor mensen die roken en er geen l...

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
Dat is je voorloop ... ruikt inderdaad naar aceton .... Voo...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Pagina 4 / 25

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?