william
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 7 december 2017
Noble Member
Volgen
@alchemist Je hebt dus de nostalgische route genomen. De a...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

3 jaar geleden
@alchemist En de koffers mee naar huis genomen, wat een zond...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

3 jaar geleden
Niets beter dan bij de stookketel blijven, er kan altijd een...

In forum Mijn installatie

3 jaar geleden
@alchemist Ziet er goed uit. Zeker het hopgehalte niet te ho...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

3 jaar geleden
Met een start SG van 1050 heb je 135g/l suiker, wat maximaal...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
Kweepeer en pruim zijn ook goed in bier te verwerken. Lage...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
De oude Geuze boon 2018-2019 is nu ook "in da haus", kwam in...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
🤔 , volg hier ook sinds 2017. Kennis van @Robbert is ongeë...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
Kasteel Cuvée du château 11%. Een lekker bier, dat (te) go...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
Doordat ik op tijd de Gist in huis wil hebben, heb ik een Ba...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

3 jaar geleden
Even wachten tot Alchemist reageert. @robbert heeft de ken...

In forum Stookforum

3 jaar geleden
Ik drink er maximaal 2 per weekend, als ik niet met de wagen...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

3 jaar geleden
@Alchemist vind je aanpak uiterst interessant Volg het dan...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

3 jaar geleden
Natuurlijk wordt hij niet echt donker, maar donkerder dan ee...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

3 jaar geleden
Dunkel Weizen

In forum Bier, Wijn en overige dranken

3 jaar geleden
Pagina 2 / 112

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?