|
@alchemist Je hebt dus de nostalgische route genomen.
De a... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
2 jaar geleden |
|
@alchemist En de koffers mee naar huis genomen, wat een zond... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
2 jaar geleden |
|
Niets beter dan bij de stookketel blijven, er kan altijd een... In forum Mijn installatie |
2 jaar geleden |
|
@alchemist Ziet er goed uit. Zeker het hopgehalte niet te ho... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
2 jaar geleden |
|
Met een start SG van 1050 heb je 135g/l suiker, wat maximaal... In forum Stooktips |
2 jaar geleden |
|
Kweepeer en pruim zijn ook goed in bier te verwerken.
Lage... In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
|
De oude Geuze boon 2018-2019 is nu ook "in da haus", kwam in... In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
|
🤔 , volg hier ook sinds 2017.
Kennis van @Robbert is ongeë... In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
|
Kasteel Cuvée du château 11%.
Een lekker bier, dat (te) go... In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
|
Doordat ik op tijd de Gist in huis wil hebben, heb ik een Ba... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
2 jaar geleden |
|
Even wachten tot Alchemist reageert.
@robbert heeft de ken... In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
|
Ik drink er maximaal 2 per weekend, als ik niet met de wagen... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
2 jaar geleden |
|
@Alchemist vind je aanpak uiterst interessant
Volg het dan... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
2 jaar geleden |
|
Natuurlijk wordt hij niet echt donker, maar donkerder dan ee... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
2 jaar geleden |
|
Dunkel Weizen In forum Bier, Wijn en overige dranken |
2 jaar geleden |