|
De keuze van je fruit is natuurlijk ook belangrijk
Zoet fr... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
4 jaar geleden |
|
Omdat ik graag een naslag wil kunnen hebben, en ik andere oo... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
4 jaar geleden |
|
Zit te dubben tussen een LeFort Donker bier, of de oude Geuz... In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
|
Wilde Gist en slurry nog zeer traag, dus voor in vriezer.
... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
4 jaar geleden |
|
En hier de "beste" gist voor de beginner.
Vloeibare gist W... In forum Spirits |
4 jaar geleden |
|
Even nog vloeken in de geloofsruimte, of gewoon voor de lief... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
4 jaar geleden |
|
SG en molasse is al een dubieus gebeuren.
Dichtheid van vl... In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
|
Overigens bij de mariage is de (bezwete) paardedeken goed wa... In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
|
Geen borrel, maar een Geuze Mariage Parfait 2014.
(houdbaa... In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
|
Van de 5 erlenmeyers, hebben er nu 3 een lichtgrijze pel, en... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
4 jaar geleden |
|
Het is 2 delen water , 1 deel moutextract, voor de duidelijk... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
4 jaar geleden |
|
Deze week het wilde Gist vangen weer opgestart.
Doordat ik... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
4 jaar geleden |
|
Al dagen op zoek naar Rubber stoppen om te kunnen vergisten.... In forum Vraag en aanbod |
4 jaar geleden |
|
YEAST AND ITS EFFECT ON THE FLAVOUR OF ALCOHOLIC BEVERAGES* ... In forum Gist vragen |
4 jaar geleden |
|
Kleine aanvulling voor de nerds.
Biochemie der Gärungen (d... In forum Gist vragen |
4 jaar geleden |