-
Polderstoker antwoordde op het onderwerp "Complete set" – 3 weken, 2 dagen geleden
Hier mag een slotje op!
-
Polderstoker antwoordde op het onderwerp "Complete set" – 3 weken, 2 dagen geleden
De hele set is inmiddels verkocht!
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 3 weken, 2 dagen geleden
@paulg welkom op dit informatieve forum. Veel lees, stook, deel plezier.
-
Zender antwoordde op het onderwerp "Zelf Amaretto maken" – 3 weken, 2 dagen geleden
@robbert ik gebruik pruimenpitten die ik in wodka 3 weken laat staan met suiker en
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 3 weken, 2 dagen geleden
@robbert staat er op dit forum toevallig een recept met melasse? ben ik ook mee bezig en heb nog 10 liter melasse van stookwinkel staan
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 3 weken, 2 dagen geleden
@robbert bedankt dat vroeg ik mij af, ben toevallig bezig met mout en granen en heb net genoeg om eens een gin te gaan proberen te maken. en NEE ik gebruik geen suiker:)
-
PaulG antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 3 weken, 2 dagen geleden
@rumo Bedankt voor de info. Paul.
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 3 weken, 3 dagen geleden
@paulg welkom. Loop als beginner niet te hard van stapel, vooral als je interesses meer bij gin liggen dan bij het stoken zelf. En het ga je zeker niet lukken om jouw lekkerste gekochte gin na te maken. Neem kleine… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 3 weken, 3 dagen geleden
@rinus55 alcohol uit mout uit diverse granen of uit mout en granen . Nee mais hoort niet in gin . Omdat de geschiedenis / basis van gin jenever is . En je had jonge en oude jenever. Dat wilde nuet… Meer lezen»
-
PaulG antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 3 weken, 3 dagen geleden
@ndre Bedankt.
-
PaulG antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 3 weken, 3 dagen geleden
@robbert Bedankt voor de info, Groeten Paul.
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 3 weken, 3 dagen geleden
@robbert mag het ook graan/ mais zijn? of echt alleen graan?
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 3 weken, 3 dagen geleden
@paulg welkom en veel stook plezier.
Iedereen is van 0 begonnen dus dat is geen probleem, wat voor soort ketel weet ik niet, nog nooit gin gemaakt -
Abe antwoordde op het onderwerp "Kolom vulling: SPP spiral prismatic packing RVS" – 3 weken, 3 dagen geleden
@monoblock waarschijnlijk een domme vraag, maar heb je deze nog, of weet je waar ik ze kan kopen??
-
@ndré antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 3 weken, 3 dagen geleden
@paulg welkom op dit forum
Succes met het maken van lekkere drankjes Een voorschot is al gegeven door Theresa en Robbert.
Groet, @ndré🥃😎 -
de Scheider antwoordde op het onderwerp "Kleine batch" – 3 weken, 3 dagen geleden
-
Bazz vind forumbericht "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – leuk 3 weken, 3 dagen geleden
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Urgent gist nodig (gist was overdatum)" – 3 weken, 3 dagen geleden
@leonvandorp heb je gist voeding toegevoegd en temperatuur rond 24 graden?
-
leonvandorp antwoordde op het onderwerp "Urgent gist nodig (gist was overdatum)" – 3 weken, 3 dagen geleden
Bedankt voor je reactie, ah dan moet ik denk ik misschien nog even wachten. Ik wacht het nog even af. Bedankt voor uw snelle reactie!
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 3 weken, 3 dagen geleden
Inderdaad zoals Theresa al vermeld is een koperen alembiekje of potstill met korf de beste keuze. Om zoveel mogelijk smaak te krijgen . Voor goede authentieke Gin is niet alleen vlierbes, jeneverbes, citrus , Koriander, karwijzaad en venkel van belang… Meer lezen»
- Meer laden