-
PaulG antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 3 weken, 2 dagen geleden
@ndre Bedankt.
-
PaulG antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 3 weken, 2 dagen geleden
@robbert Bedankt voor de info, Groeten Paul.
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 3 weken, 2 dagen geleden
@robbert mag het ook graan/ mais zijn? of echt alleen graan?
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 3 weken, 2 dagen geleden
@paulg welkom en veel stook plezier.
Iedereen is van 0 begonnen dus dat is geen probleem, wat voor soort ketel weet ik niet, nog nooit gin gemaakt -
Abe antwoordde op het onderwerp "Kolom vulling: SPP spiral prismatic packing RVS" – 3 weken, 2 dagen geleden
@monoblock waarschijnlijk een domme vraag, maar heb je deze nog, of weet je waar ik ze kan kopen??
-
@ndré antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 3 weken, 2 dagen geleden
@paulg welkom op dit forum
Succes met het maken van lekkere drankjes Een voorschot is al gegeven door Theresa en Robbert.
Groet, @ndré🥃😎 -
de Scheider antwoordde op het onderwerp "Kleine batch" – 3 weken, 2 dagen geleden
-
Bazz vind forumbericht "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – leuk 3 weken, 2 dagen geleden
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Urgent gist nodig (gist was overdatum)" – 3 weken, 2 dagen geleden
@leonvandorp heb je gist voeding toegevoegd en temperatuur rond 24 graden?
-
leonvandorp antwoordde op het onderwerp "Urgent gist nodig (gist was overdatum)" – 3 weken, 2 dagen geleden
Bedankt voor je reactie, ah dan moet ik denk ik misschien nog even wachten. Ik wacht het nog even af. Bedankt voor uw snelle reactie!
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 3 weken, 3 dagen geleden
Inderdaad zoals Theresa al vermeld is een koperen alembiekje of potstill met korf de beste keuze. Om zoveel mogelijk smaak te krijgen . Voor goede authentieke Gin is niet alleen vlierbes, jeneverbes, citrus , Koriander, karwijzaad en venkel van belang… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Urgent gist nodig (gist was overdatum)" – 3 weken, 3 dagen geleden
@leonvandorp wat voor gist gad je ,. Soms kan het 24 uur duren voor gist opstart. De meeste gisten kunnen ondanks dat er op verpakking beperkt houdbaar staat . Droog en koel tot wel 5 jaar bewaard worden. Ik woon… Meer lezen»
-
PaulG antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 3 weken, 3 dagen geleden
@theresa Dank je wel.
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – 3 weken, 3 dagen geleden
@bazz Als u een gistkast gebruikt heeft u veel meer kans op lukken van natuurlijke gisting in stand te houden. Nu is het buiten wel weer om gist te beginnen . Naar nog te fris . Ik gebruik mijn honing… Meer lezen»
-
leonvandorp posted a new topic "Urgent gist nodig (gist was overdatum)" – 3 weken, 3 dagen geleden
Hoi! Ik heb gisteren de gist toegevoegd en nu lijkt de wijngist inactief te zijn en daarom kwam ik er nu achter dat de gist niet meer goed is… Heeft iemand misschien nog gist liggen in de buurt van Groningen?
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Nieuw lid." – 3 weken, 3 dagen geleden
@paulg halo , als u met gin gaat beginnen denk dan aan een hollandse stijl potstill net als engelse potstill . Met kruiden mand. In gin museum in Plymouth staan voorbeelden.
-
PaulG posted a new topic "Nieuw lid." – 3 weken, 3 dagen geleden
Hallo Iedereen, Even voorstellen. Nieuw lid, Paul. En met dank voor de acceptatie. Met grote liefde voor GIN en na het proeven en beoordelen van zowat alles wat ooit in de Gin rayons te vinden was, nu eindelijk beslist om… Meer lezen»
-
Murmillo vind forumbericht "Limoncello schuimlaag/vlokken" – leuk 3 weken, 3 dagen geleden
-
rinus55 vind forumbericht "Wat te doen met restanten?" – leuk 3 weken, 3 dagen geleden
-
@ndré vind forumbericht "Wat te doen met restanten?" – leuk 3 weken, 3 dagen geleden
- Meer laden