-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Jagers likeur" – 3 weken, 4 dagen geleden
@bert1985 ja in laatste overhaal maak je altijd de voor en naloop scheiding op smaak, reuk en helderheid. Rozenblaadjes haal je in een kruiden winkel , natuur winkel . Suikersiroop maak je door in 500 ml warm water 4 gram … Meer lezen»
-
Anton uit het Hoge Noorden antwoordde op het onderwerp "Limoncello schuimlaag/vlokken" – 3 weken, 4 dagen geleden
Shot in the dark: kan het ook een was achtige substantie zijn die op de schil zat?
Welke ingrediënten heb je gebruikt in de limoncello? -
Bartholomeo antwoordde op het onderwerp "Mijn vergistings setup in een koude ruimte." – 3 weken, 4 dagen geleden
@harryd1969 welk merk van fermentor is dat, heel mooie opstelling
-
Diets antwoordde op het onderwerp "Limoncello schuimlaag/vlokken" – 3 weken, 4 dagen geleden
Spoel je de citroenschillen na het uittrekken met alcohol ook nog af met water?
Dan komt het daardoor, door het water worden andere stoffen uit de schillen getrokken dan met de alcohol gebeurt is. -
@ndré vind forumbericht "Jagers likeur" – leuk 3 weken, 4 dagen geleden
-
RumDiDum posted a new topic "Limoncello schuimlaag/vlokken" – 3 weken, 5 dagen geleden
Hoi allemaal, ik maak al een tijdje limoncello maar dit jaar krijg ik een paar dagen na het bottelen een soort vlokkerige schuimlaag bovendrijven. Ik heb al andere citroenen geprobeerd maar helaas weer dat laagje, zie foto. Ik kan geen… Meer lezen»
-
RumDiDum vind forumbericht "Flessen ?" – leuk 3 weken, 5 dagen geleden
-
Bert1985 antwoordde op het onderwerp "Jagers likeur" – 3 weken, 5 dagen geleden
@robbert Even een paar beginners vragen over deze likeur. Gooi je bij het opnieuw stoken ook weer opnieuw de voorloop weg? Of haal je gewoon alles over? En waar haal je roosblad vandaan? ( of plunder je de rozenstruik bij… Meer lezen»
-
Bazz vind forumbericht "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – leuk 3 weken, 5 dagen geleden
-
Murmillo vind forumbericht "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – leuk 3 weken, 5 dagen geleden
-
Bazz vind forumbericht "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – leuk 3 weken, 5 dagen geleden
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – 3 weken, 5 dagen geleden
@bazz de panella oplossen in water van 80 graden. Aanzuren met appelzuur tot ph 4,2 – 4,5 . Aantal kilo is afhankelijk hoe groot jou vat is . Gewoon de vloeistof op sg van 1080 -1090 . Op 20 Liter … Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Alsem (Artemisia)" – 3 weken, 6 dagen geleden
@psycat naam is iets als : olomoucké prso
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – 3 weken, 6 dagen geleden
@robbert Met volle aandacht volg ik dit stukje, kun je wat meer in detail vertellen hoe je rum van panella maakt zoals, hoeveel kg panella, rauwe schil van een complete ananas hoeveel bananen, en zuur welke zuurte graad aanhouden. ik… Meer lezen»
-
Murmillo vind forumbericht "Koperen Koelspoel" – leuk 4 weken geleden
-
Murmillo vind forumbericht "Koperen Koelspoel" – leuk 4 weken geleden
-
RikVanBeusichem antwoordde op het onderwerp "Liebig koeler" – 4 weken geleden
Foto
IMG_1051.jpeg -
RikVanBeusichem posted a new topic "Liebig koeler" – 4 weken geleden
Te koop :
kleine liebig koeler
prijs: €15,-
IMG_1050.jpeg -
RikVanBeusichem antwoordde op het onderwerp "Cold finger" – 4 weken geleden
Foto
IMG_1048.jpeg -
RikVanBeusichem posted a new topic "Cold finger" – 4 weken geleden
Eenvoudige cold finger koeler
prijs €10,-
IMG_1049.jpeg - Meer laden