-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 2 maanden, 1 week geleden
@odevie ik heb het zelfde, ook bio en witte waas, ook na verdunnen
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Ik stel me even voor." – 2 maanden, 1 week geleden
@theoh Welkom, en hou ons op de hoogte.
-
@ndré antwoordde op het onderwerp "Ik stel me even voor." – 2 maanden, 1 week geleden
@theoh welkom op dit leuke en leerzame forum
er staat hier voldoende informatie
Veel plezier met deze hobby.
Groet @ndré🥃😎 -
@ndré vind forumbericht "Ik stel me even voor." – leuk 2 maanden, 1 week geleden
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Amylase in melasse" – 2 maanden, 1 week geleden
@rummy-dummy smaak van mout verschilt naar mate manier van eesten . Het geeft in iedergeval een warmere suggestie aan de drank . De smaak invloed kan variëren van iets zurig , bloemig, kruidig , noot of peper suggesties. Naar gelang… Meer lezen»
-
TheoH posted a new topic "Ik stel me even voor." – 2 maanden, 1 week geleden
Ik ben sinds kort geïnteresseerd geraakt in het stoken. Ik ben begonnen met van alles te lezen (waaronder de beginnersgids). Daarna heb ik spullen verzameld en een eigen ketel gebouwd. (Zie Mijn Bouwproject). Komende week ga ik een test doen…. Meer lezen»
-
TheoH antwoordde op het onderwerp "Lees dit eerst, de Thuis Distilleren Beginnersgids" – 2 maanden, 1 week geleden
@stookforum Een heel goede gids. Staat duidelijk uitgelegd. Inderdaad een must read voor beginners.
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Amylase in melasse" – 2 maanden, 1 week geleden
@rumo bedankt voor de reactie, jouw recept had ik al op de harde schijf staan, maar ik dacht dat je dit toevoegde ook voor de smaak 🤗
-
tom182 antwoordde op het onderwerp "Eikensnippers vs. eikenvat, Hoeveelheden op basis van cijfers" – 2 maanden, 1 week geleden
@robbert als de omgeving niet zo vochtig is, is het dan raadzaam om de katoenen prop wat te bevochtigen of heeft dat geen zin?
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Amylase in melasse" – 2 maanden, 1 week geleden
@rummy-dummy ik gebruik 1 kg mout op een emmer van 27l stookwijn daar zit dan 5l melasse en 2,5kg rietsuiker in. De melasse is dan zo overheersend in smaak dat het knap zou zijn als je de mout zou proeven…. Meer lezen»
-
TheoH antwoordde op het onderwerp "Mijn bouwproject" – 2 maanden, 1 week geleden
Foto komt nog. Kan nog geen foto plaatsen. Ik moet eerst 5 berichten plaatsen.
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Jort" – 2 maanden, 1 week geleden
@jort welkom en veel lees en stook plezier.
-
Chimichi antwoordde op het onderwerp "Complete set" – 2 maanden, 1 week geleden
Ik weet niet hoelang de link geldig is maar hierbij de foto’s die ik van Pien heb gekregen: <a href=" Verwijderde link ” target=”_blank” rel=”noopener”>Imgur foto’s
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Mijn bouwproject" – 2 maanden, 1 week geleden
Super creatief. Heb je een foto?
-
Murmillo vind forumbericht "Mijn bouwproject" – leuk 2 maanden, 1 week geleden
-
rinus55 vind forumbericht "Mijn bouwproject" – leuk 2 maanden, 1 week geleden
-
rinus55 vind forumbericht "Amylase in melasse" – leuk 2 maanden, 1 week geleden
-
rinus55 vind forumbericht "Amylase in melasse" – leuk 2 maanden, 1 week geleden
-
TheoH posted a new topic "Mijn bouwproject" – 2 maanden, 1 week geleden
Hallo. Sinds gisteren heb ik mijn ketel klaar. Als basis heb ik een 10ltr boiler genomen. Op de opening heb ik een rvs inductieadapter geschroefd, zodat ik met inductie kan stoken. Aan de andere kant heb ik een gat gemaakt… Meer lezen»
-
Marcelleke antwoordde op het onderwerp "Amylase in melasse" – 2 maanden, 1 week geleden
@robbert Duidelijk verhaal dankjewel. Zal beide eens proberen, zowel de amylase als ook een handje mout wn kijken of er een merkbaar verschil is.
Dankjewel
- Meer laden