-
RuMo vind forumbericht "Aankoop mais" – leuk 3 maanden geleden
-
Robbert vind forumbericht "Aankoop mais" – leuk 3 maanden geleden
-
Robbert vind forumbericht "Aankoop mais" – leuk 3 maanden geleden
-
Murmillo vind forumbericht "Aankoop mais" – leuk 3 maanden geleden
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Aankoop mais" – 3 maanden geleden
@harryd1969 hi harry! Ik kook 15 tot 20min. Dan laat ik het afkoelen. Ik heb in 2018/2019, een gin project gestart onder supervisie van robbert. Het filteren daarvan was zo ellendig dat hij adviseerde het op de boel te vergisten… Meer lezen»
-
Murmillo vind forumbericht "Aankoop mais" – leuk 3 maanden geleden
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Mijn vergistings setup in een koude ruimte." – 3 maanden geleden
Organismen… Kleine letters, automatische correcte 😄👍
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Mijn vergistings setup in een koude ruimte." – 3 maanden geleden
@rumo okee, mijn beredenering was dat er in mineralen ijzer, kalk ijzer etc. zitten waar de gist kracht en bouwstoffen uit halen daarom gebruik ik als gist voeding gewelde havermout. Net zoals alle levende ORGANISMEN dit nodig hebben, zijn vitaminen… Meer lezen»
-
Lemmy antwoordde op het onderwerp "Aankoop mais" – 3 maanden geleden
@skoelie
Dan is de Vier Winden in Vragender dichterbij voor je, of de Molenwinkel in Bredevoort. Die laatste verzendt ook, van de eerste weet ik dat niet zeker.
Beiden hebben een breed assortiment. -
Robbert antwoordde op het onderwerp "Aankoop mais" – 3 maanden geleden
@rumo een kleine hoeveelheid groenmout bij 67 67 graden doorroeren dan heb je alpha Beta en een partij coenzymen dan word het beslag meteen vloeibaar .
Enzym uit zakje is vaak enkelvoudig en synthetisch . -
Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Aankoop mais" – 3 maanden geleden
@rumo ah ok! Ik heb op mijn nieuwe maischketel wel een warmte wisselaar dus kan wel afkoelen ook gelukkig. En er zit een roerwerk in dus dat scheelt, ja niet te fijn anders gaat de filterbodem inderdaad vol zitten! Ik… Meer lezen»
-
Harryd1969 vind forumbericht "Aankoop mais" – leuk 3 maanden geleden
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Aankoop mais" – 3 maanden geleden
@harryd1969 malen kan je grof doen net als mout, anders slip de boel dicht. Dan minimaal 20 min. koken. Het afkoelen is wel een dingetje met veel massa gebruik ik een spiraalkoeler. Ik heb ook wel eens mais en aardappel… Meer lezen»
-
Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Aankoop mais" – 3 maanden geleden
@murmillo hoe lang kook jij de mais? Maal je dat grof of juist fijn ( meel) zou het in de ketel kunnen koken, dan laten afkoelen naar 55 graden en dan de andere granen toevoegen en gewoon maisch schema aanhouden… Meer lezen»
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Mijn vergistings setup in een koude ruimte." – 3 maanden geleden
@rummy-dummy ik gebruik bij het maischen een mineralen tablet en bij het gisten een vitaminen tablet.
-
Harryd1969 vind forumbericht "Aankoop mais" – leuk 3 maanden geleden
-
Harryd1969 vind forumbericht "Aankoop mais" – leuk 3 maanden geleden
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Mijn vergistings setup in een koude ruimte." – 3 maanden geleden
@kayp ik ben ook gelijk nieuwsgierig geworden en ben mijn sg waarde gaan opmeten voor het eerst met de klimaat kast , wel (uiteraard) van een rum mash😊 wat blijkt waar ik normaal een maand over deed is me nu… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Aankoop mais" – 3 maanden geleden
@skoelie als iemand zich geroepen voelt daar in de buurt . Je kunt ook bestellen online daar . Maar er zijn vast meer bedrijven verspreid over Nederland die goede consumptie mais verkopen. De Schiedamse molens draaien zelfs voor o.a. ketel… Meer lezen»
-
Skoelie antwoordde op het onderwerp "Aankoop mais" – 3 maanden geleden
http://www.demolenwinkel.nl Toen ik nog geen graanmolen had, heb ik hier al ‘ns geïnformeerd naar gebroken maïs. Dat hebben ze niet, maar wel hele maïskorrels, ook biologisch. In zakken van 5 en 25kg, te bestellen in de webshop. Schermafbeelding-2025-02-09-om-14.30.42.png
- Meer laden