-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – 2 weken, 4 dagen geleden
Panella gekocht vraag me alleen af de opmerking “buiten bereik kinderen houden” bestemd is voor of na het stoken 🤨 Ga beginnen met 5 kg panella en houdt wat Robbert aangaf aan ben erg benieuwd. 20250413_124401.jpg
-
Polderstoker posted a new topic "Complete set" – 2 weken, 4 dagen geleden
Te koop (wegens ruimtegebrek) T500 Grainfather (met control box, wortkoeler etc) Copper dome Accessoires (parrot, aromatic basket, div) Bieden vanaf 300 euro, bij een mooi bod krijg je als je wilt ook gistemmers, jerrycans, 5l. flessen en wat je verder… Meer lezen»
-
Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Mijn vergistings setup in een koude ruimte." – 2 weken, 5 dagen geleden
@bartholomeo Deze is van Brewtaurus , met verwarmingselement erin en met controller prima te regelen! Dit is een enkelwandige, heb ook nog een dubbelwandige die ook te koelen is eventueel. Ook makkelijk te reinigen
-
PastorBelga antwoordde op het onderwerp "Chocolade likeur" – 2 weken, 6 dagen geleden
en in welke verhoudingen dan ongeveer
Dank bij voorbaat
Mario -
RumDiDum antwoordde op het onderwerp "Limoncello schuimlaag/vlokken" – 2 weken, 6 dagen geleden
@antonuithethogenoorden ik heb ze extra extra geboend want ik dacht dat ook. Maar de reactie hierboven is zeer waarschijnlijk de oorzaak.
-
RumDiDum antwoordde op het onderwerp "Limoncello schuimlaag/vlokken" – 2 weken, 6 dagen geleden
@diets oh echt?? Ja dan is dat het. Want dat deed ik nooit. Leek me slim om dat laatste beetje smaak eruit te halen. Super bedankt, ik ga bij de volgende batch kijken of het werkt!
-
Bert1985 antwoordde op het onderwerp "Jagers likeur" – 2 weken, 6 dagen geleden
@robbert
Ok bedankt ga hem een keer maken.
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Jagers likeur" – 2 weken, 6 dagen geleden
@bert1985 ja in laatste overhaal maak je altijd de voor en naloop scheiding op smaak, reuk en helderheid. Rozenblaadjes haal je in een kruiden winkel , natuur winkel . Suikersiroop maak je door in 500 ml warm water 4 gram … Meer lezen»
-
Anton uit het Hoge Noorden antwoordde op het onderwerp "Limoncello schuimlaag/vlokken" – 2 weken, 6 dagen geleden
Shot in the dark: kan het ook een was achtige substantie zijn die op de schil zat?
Welke ingrediënten heb je gebruikt in de limoncello? -
Bartholomeo antwoordde op het onderwerp "Mijn vergistings setup in een koude ruimte." – 2 weken, 6 dagen geleden
@harryd1969 welk merk van fermentor is dat, heel mooie opstelling
-
Diets antwoordde op het onderwerp "Limoncello schuimlaag/vlokken" – 2 weken, 6 dagen geleden
Spoel je de citroenschillen na het uittrekken met alcohol ook nog af met water?
Dan komt het daardoor, door het water worden andere stoffen uit de schillen getrokken dan met de alcohol gebeurt is. -
@ndré vind forumbericht "Jagers likeur" – leuk 2 weken, 6 dagen geleden
-
RumDiDum posted a new topic "Limoncello schuimlaag/vlokken" – 2 weken, 6 dagen geleden
Hoi allemaal, ik maak al een tijdje limoncello maar dit jaar krijg ik een paar dagen na het bottelen een soort vlokkerige schuimlaag bovendrijven. Ik heb al andere citroenen geprobeerd maar helaas weer dat laagje, zie foto. Ik kan geen… Meer lezen»
-
RumDiDum vind forumbericht "Flessen ?" – leuk 2 weken, 6 dagen geleden
-
Bert1985 antwoordde op het onderwerp "Jagers likeur" – 2 weken, 6 dagen geleden
@robbert Even een paar beginners vragen over deze likeur. Gooi je bij het opnieuw stoken ook weer opnieuw de voorloop weg? Of haal je gewoon alles over? En waar haal je roosblad vandaan? ( of plunder je de rozenstruik bij… Meer lezen»
-
Bazz vind forumbericht "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – leuk 3 weken geleden
-
Murmillo vind forumbericht "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – leuk 3 weken geleden
-
Bazz vind forumbericht "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – leuk 3 weken geleden
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Rum d'Agricole, Melasse of Panela" – 3 weken geleden
@bazz de panella oplossen in water van 80 graden. Aanzuren met appelzuur tot ph 4,2 – 4,5 . Aantal kilo is afhankelijk hoe groot jou vat is . Gewoon de vloeistof op sg van 1080 -1090 . Op 20 Liter … Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Alsem (Artemisia)" – 3 weken, 1 dag geleden
@psycat naam is iets als : olomoucké prso
- Meer laden