Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Agterob

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Agterob

@agterob

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "1e keer stoken" – 2 jaren, 7 maanden geleden

    @agterob Alleen bij producten uit hard schillig fruit , steen fruit zijn stoffen een  aanwezig die enige toxische invloed hebben . Desondanks bij normale werkwijze zal dit ver onder schadelijke norm blijven. Bij vergisting van graan en suiker producten zullen…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Theresa

    Theresa antwoordde op het onderwerp "Nieuw met stoken" – 2 jaren, 7 maanden geleden

    @agterob welkom op dit leerzaam forum .
    zie ook deze filmpjes .
    Dat is goed voorbeeld van hoe u een zeer smakelijke als Schotse eilanden whisky thus kunt maken .

     
    en deze 

     
     
     

  • Profielfoto van Alchemist

    Alchemist antwoordde op het onderwerp "Nieuw met stoken" – 2 jaren, 7 maanden geleden

    @agterob Een zachte geturfde kan maar vanwege het verlies aan rooksmaak tijdens maischen, vergisting, destillatie en rijping is dat wat moeilijk om te voorspellen in het begin. De sherry smaken komen met name van het hout af, dat van te…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Alchemist

    Alchemist antwoordde op het onderwerp "1e keer stoken" – 2 jaren, 7 maanden geleden

    @agterob Het zal zich misschien in hele kleine hoeveelheden daar bevinden, als je op de smaak je stuurt zoals eerder aangegeven dan komt het wel goed. In het verleden hebben we eens het methanol gehalte (dus wat jij de giftige…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Alchemist

    Alchemist antwoordde op het onderwerp "1e keer stoken" – 2 jaren, 7 maanden geleden

    @agterob Buiten giftige alcohol kan het zijn dat er in de voorloop sowieso wat smaken zitten die je niet wilt hebben, als oefening zeker leuk. Op het internet zie je een hoop filmpjes met het maken van cuts, deze onderverdelen…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Alchemist

    Alchemist antwoordde op het onderwerp "Nieuw met stoken" – 2 jaren, 7 maanden geleden

    @agterob welkom Frank,     Ook enig idee welke stijl van whisky je wilt gaan maken? De ervaring met het bierbrouwen zal zeker helpen alhoewel de wort voor een whisky wat andere vereisten heeft dan een bier, eiwitten mogen weg…   Meer lezen»

Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

Nieuwste topics

  • Koolzuur toevoegen?

    Door Cass 2 dagen geleden

  • Cider brouwen: welke gist?

    Door brice3010 4 dagen geleden

  • Handleiding Meten = Weten set

    Door Stookforum 4 dagen geleden

  • Review stookwinkel en Win shoptegoed!

    Door Stookforum 5 dagen geleden

  • Percentagepuzzel

    Door Wijnand 2 weken geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens