-
Robbert antwoordde op het onderwerp "1e keer stoken" – 1 jaar, 6 maanden geleden
@agterob Alleen bij producten uit hard schillig fruit , steen fruit zijn stoffen een aanwezig die enige toxische invloed hebben . Desondanks bij normale werkwijze zal dit ver onder schadelijke norm blijven. Bij vergisting van graan en suiker producten zullen… Meer lezen»
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Nieuw met stoken" – 1 jaar, 6 maanden geleden
@agterob welkom op dit leerzaam forum .
zie ook deze filmpjes .
Dat is goed voorbeeld van hoe u een zeer smakelijke als Schotse eilanden whisky thus kunt maken .
en deze
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Nieuw met stoken" – 1 jaar, 6 maanden geleden
@agterob Een zachte geturfde kan maar vanwege het verlies aan rooksmaak tijdens maischen, vergisting, destillatie en rijping is dat wat moeilijk om te voorspellen in het begin. De sherry smaken komen met name van het hout af, dat van te… Meer lezen»
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "1e keer stoken" – 1 jaar, 6 maanden geleden
@agterob Het zal zich misschien in hele kleine hoeveelheden daar bevinden, als je op de smaak je stuurt zoals eerder aangegeven dan komt het wel goed. In het verleden hebben we eens het methanol gehalte (dus wat jij de giftige… Meer lezen»
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "1e keer stoken" – 1 jaar, 6 maanden geleden
@agterob Buiten giftige alcohol kan het zijn dat er in de voorloop sowieso wat smaken zitten die je niet wilt hebben, als oefening zeker leuk. Op het internet zie je een hoop filmpjes met het maken van cuts, deze onderverdelen… Meer lezen»
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Nieuw met stoken" – 1 jaar, 6 maanden geleden
@agterob welkom Frank, Ook enig idee welke stijl van whisky je wilt gaan maken? De ervaring met het bierbrouwen zal zeker helpen alhoewel de wort voor een whisky wat andere vereisten heeft dan een bier, eiwitten mogen weg… Meer lezen»