Forum antwoorden aangemaakt
RE: Honingrum / Ron Miel @harryd1969 Dat lijkt een lekker recept en je hebt zeker een mooie ketel. Wat voor ketel is het? |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: verdampen 2e stook Als je enkel kunt schakelen tussen uit en aan heb je dan geen kans dat er teveeldamp ontstaat die de koeler niet meer alles kan terugkoelen en dus eruit blaast? |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: verdampen 2e stook @japisan wat voor een ketel heb je en wat was het percentage van de tweede stook in de ketel? Het krijgen van damp na de koeling lijkt erop te duiden dat je onvoldoende koeling hebt (of met een te hoo... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Calvadosstokers opgelet! Hoi Badkarma,De doosjes zijn LxBxH 37x18x22 Thanks! |
In forum Vraag en aanbod |
5 jaar geleden |
RE: Calvadosstokers opgelet! Wat zijn de afmetingen van de doos? Mag er morgen ook wat gaan ophalen 🙂 |
In forum Vraag en aanbod |
5 jaar geleden |
RE: Schilleke (citroenbrandewijn) Lijkt een lekker recept Bas, ik ga het eens proberen. Alleen is het geen 40% meer na het toevoegen van de suiker maar 33% |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Tarwe toevoegen : verschillende opties Gewoon tarwe mout gebruiken |
In forum Bieren en wijnen |
5 jaar geleden |
RE: Zwart bezinksel in stookketel na wassen en herstoken. Ik zou mijn ketel is met azijn of citroenzuur schoonmaken. Zwarte bezinksel uit "schone" alcohol klinkt niet logisch. |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Volgende whisky stookwijn maken En ze hebben waarschijnlijk het ppm gehalte verkeerd ingevoerd. Chateau Whiskymout heeft 30-45 ppm. Ze hebben verschillende varianten 5ppm, 10-14ppm en 35ppm. |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: Eerste stookwijn maken Het voordeel van boerenkool t.o.v. de tomatenpuree in een BW is dat mijn vatniet rood er uit gaat zien. Zal de volgende keer eens bonen gaan gebruiken en kijken hoe dat gaat. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
RE: Eerste stookwijn maken Wel eens boerenkool geprobeerd? Ja ik heb er verschillende malen mee vergist en het werkt goed. Geeft geen rare bijsmaak na stoken. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
RE: Robbert's Tiny Projects krijt stippen op ketel voor themperatuur grens controle Robbert doe je hier precies mee? |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: bubble caps welke grote Daar zal dan wel een ketel van 100 of 150 liter onder staan. Dan ben je de grens van hobby stoker wel voorbij. Ik zou eerst eens heel goed rekenen voor dat het je veel werk en geld gaat kosten. Groter... |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Mais verwerken ChrisV is het een half zakje vanillesuiker per fles of ook per 5 liter? |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: Vraag: geur van stookwijn Ik gebruik 100% whisky mout en mijn vrouw vindt het naar stinkende sokken ruiken. Zelf totaal geen probleem mee, ruikt gewoon lekker 🙂 |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |