Forum antwoorden aangemaakt

RE: Direct fijnstoken rumwash?

Nuh 3 weken is inderdaad geen turbo.. ? tenzij hij in winterslaap was?

In forum Stooktips

3 jaar geleden
RE: Koeling alquitara

(Poging twee voor de foto) Dank jullie wel voor de hulp. Ik heb alles binnen en ga vanavond dit kleine keteltje uit proberen

In forum Stooktips

3 jaar geleden
RE: Koeling alquitara

Dank jullie wel voor de hulp. Ik heb alles binnen en ga vanavond dit kleine keteltje uit proberen !

In forum Stooktips

3 jaar geleden
RE: Direct fijnstoken rumwash?

Dat turbo schrok mij ook een beetje af stoken (zeker rum) hoeft wat mij betreft niet turbo, het moet met geduld en liefde

In forum Stooktips

3 jaar geleden
RE: Direct fijnstoken rumwash?

Dan toch maar in tweeën stoken. Al bubbelt het vat na drie weken nog steeds. En dat met Turbo Yeast ?. Quote Gebruik je geen rum gist? Ik ben dan benieuwd (maar weet Robbert wel) welke impact dit he...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
RE: En? Wat heb jij vandaag gedaan?

Uhhh gewerkt? Offertes gemaakt , en tot 2200 op een pakketje zitten wachten die niet kwam ? (Op mijn bedrijf)

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
RE: werken met een essence

Deze ga ik ZEKER onthouden dank je pikketanus

In forum Stookforum

3 jaar geleden
RE: Hulp nodig, eindproduct met chemische geur/smaak

Wat ook nog een rol zou kunnen spelen zijn de Citroenen zelf. Ik gebruik alleen biologisch spul zodat ik niet hoef te boenen ...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
RE: Hulp nodig, eindproduct met chemische geur/smaak

Leuk dat je het zelf bent gaan maken! Zo hoort het ook ? de stookjes die je gemaakt hebt en mislukt zijn kun je nog proberen te redden met een ozon generator zie onderstaande Ozon generator

In forum Stooktips

3 jaar geleden
RE: Direct fijnstoken rumwash?

Ik kies er eigenlijk altijd voor om in tweeen te stoken , zo haal ik er in mijn geval, meeste wat ik er in wil uit.

In forum Stooktips

3 jaar geleden
RE: Slechte smaak

Alchemist, dank je voor de goede tip, ik ga dat eens proberen om te kijken of ik zo wat kan leren herkennen van smaken

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
RE: Slechte smaak

Dan vind ik het nog steeds allemaal goed en lekker ? dat is een beetje mijn probleem geloof ik

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
Slechte smaak

Ik heb een niet zo’n verfijnde smaak. Is er een manier om hier beter in te worden?

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
RE: Ideeën opdoen

Goede morgen Stefan. Wat leuk dat je ook gaat beginnen met stoken/ zelf bouw. Ik zou klein beginnen , dus met een 10 liter ketel. Zo kun je ervaring opdoen, leren, verbeteren en daarna, als het bevalt...

In forum Mijn installatie

3 jaar geleden
RE: Koeling alquitara

Dank je , ik ga zoeken (en kopen) ?

In forum Stooktips

3 jaar geleden
Pagina 2 / 14