Forum antwoorden aangemaakt
RE: Direct fijnstoken rumwash? Nuh 3 weken is inderdaad geen turbo.. ? tenzij hij in winterslaap was? |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: Koeling alquitara (Poging twee voor de foto) Dank jullie wel voor de hulp. Ik heb alles binnen en ga vanavond dit kleine keteltje uit proberen |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: Koeling alquitara Dank jullie wel voor de hulp. Ik heb alles binnen en ga vanavond dit kleine keteltje uit proberen ! |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: Direct fijnstoken rumwash? Dat turbo schrok mij ook een beetje af stoken (zeker rum) hoeft wat mij betreft niet turbo, het moet met geduld en liefde |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: Direct fijnstoken rumwash? Dan toch maar in tweeën stoken. Al bubbelt het vat na drie weken nog steeds. En dat met Turbo Yeast ?. Quote Gebruik je geen rum gist? Ik ben dan benieuwd (maar weet Robbert wel) welke impact dit he... |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: En? Wat heb jij vandaag gedaan? Uhhh gewerkt? Offertes gemaakt , en tot 2200 op een pakketje zitten wachten die niet kwam ? (Op mijn bedrijf) |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
RE: werken met een essence Deze ga ik ZEKER onthouden dank je pikketanus |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Hulp nodig, eindproduct met chemische geur/smaak Wat ook nog een rol zou kunnen spelen zijn de Citroenen zelf. Ik gebruik alleen biologisch spul zodat ik niet hoef te boenen ... |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: Hulp nodig, eindproduct met chemische geur/smaak Leuk dat je het zelf bent gaan maken! Zo hoort het ook ? de stookjes die je gemaakt hebt en mislukt zijn kun je nog proberen te redden met een ozon generator zie onderstaande Ozon generator |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: Direct fijnstoken rumwash? Ik kies er eigenlijk altijd voor om in tweeen te stoken , zo haal ik er in mijn geval, meeste wat ik er in wil uit. |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: Slechte smaak Alchemist, dank je voor de goede tip, ik ga dat eens proberen om te kijken of ik zo wat kan leren herkennen van smaken |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
RE: Slechte smaak Dan vind ik het nog steeds allemaal goed en lekker ? dat is een beetje mijn probleem geloof ik |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
Slechte smaak Ik heb een niet zo’n verfijnde smaak. Is er een manier om hier beter in te worden? |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
RE: Ideeën opdoen Goede morgen Stefan. Wat leuk dat je ook gaat beginnen met stoken/ zelf bouw. Ik zou klein beginnen , dus met een 10 liter ketel. Zo kun je ervaring opdoen, leren, verbeteren en daarna, als het bevalt... |
In forum Mijn installatie |
4 jaar geleden |
RE: Koeling alquitara Dank je , ik ga zoeken (en kopen) ? |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |