-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Highlands – Dalwhinnie" – 4 maanden, 1 week geleden
Dalwhinnie benoemd honing accenten en noterige smaken, vraag me dan af of deze toegevoegd zijn, daarnaast bevind de distilleerderij zich in een nationaal park dus mos dan wel struik heide smaken lijkt me zeker mogelijk, word het er niet ingestopt… Meer lezen»
-
Bazz vind forumbericht "Picon" – leuk 5 maanden, 1 week geleden
-
Bazz vind forumbericht "Picon" – leuk 5 maanden, 1 week geleden
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Picon" – 5 maanden, 1 week geleden
Deze heb ik in mijn recepten boekje staan De traditionele manier om het te bereiden bevat doorgaans: Sinaasappelschillen – ongeveer 50 gram gedroogd. Gentiaanwortel – ongeveer 30 gram. Kina (Cinchona) – ongeveer 10 gram. Alcohol – ongeveer 1 liter, doorgaans… Meer lezen»
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Mijn eerste poging" – 5 maanden, 4 weken geleden
@kayp Ik heb geen ervaring met dit soort ketels, voor een eerste stook gelijk witte wijn stoken best gedurfd, na aardig wat jaren stoken pas geleden een stuk of tien (gekregen) rode wijn gestookt twee liter (verdund) van 40% abv,… Meer lezen»
-
Bazz vind forumbericht "nieuwe installatie maken voor calvados en gin" – leuk 6 maanden, 2 weken geleden
-
Bazz vind forumbericht "nieuwe installatie maken voor calvados en gin" – leuk 6 maanden, 2 weken geleden
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "nieuwe installatie maken voor calvados en gin" – 6 maanden, 2 weken geleden
Ik vind het een erg leuke vondst, toevallig heb ik ook de zelfde inmaak pot ketel, misschien ga ik daar ook zo,n helm op maken. Toentertijd gekocht om mijn Whisky masch een beetje op de juiste tempraturen te krijgen, maar… Meer lezen»
-
Bazz vind forumbericht "Recept gevraagd voor Hierbas" – leuk 7 maanden geleden
-
Bazz vind forumbericht "Gevonden in Frankrijk" – leuk 7 maanden, 3 weken geleden
-
Bazz vind forumbericht "Gin" – leuk 7 maanden, 4 weken geleden
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Maïs malen" – 7 maanden, 4 weken geleden
@skoelie Mooi apparaat ik hou wel van deze oude techniek en degelijkheid.
-
Bazz vind forumbericht "Gevonden in Frankrijk" – leuk 7 maanden, 4 weken geleden
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Gevonden in Frankrijk" – 8 maanden geleden
En hier uit elkaar
20240829_155906.jpg -
Bazz posted a new topic "Gevonden in Frankrijk" – 8 maanden geleden
Soms kom je tijdens je vakantie een pareltje tegen, tenminste dat vind ik, mijn vrouw vond het oude troep ach ja. in de Elsas (Riquewihr) Frankrijk, bij een soort rommelmarkje een oude druivenpers en aan het persgedeelte vaak gebruikt, nu… Meer lezen»
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Recept gevraagd voor Hierbas" – 8 maanden geleden
Hierbas Recept Gezien mijn voornaam “Bas” moest ik wel reageren 😆 Ingrediënten: De basis: Anijslikeur (“Anis Licor”): Je kunt anijslikeur kopen bij de drankenhandel of natuurlijk zelf stoken zie recept wodka op deze site, en deze te mengen met anijszaad… Meer lezen»
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Dat wordt kurken trekken" – 10 maanden, 2 weken geleden
Prachtig wat een mooie opstelling!!!
-
Bazz vind forumbericht "Vaatje inbranden" – leuk 11 maanden, 1 week geleden
-
Bazz antwoordde op het onderwerp "Vaatje inbranden" – 11 maanden, 1 week geleden
@bewust Nog niet zoveel tijd gehad wel in de oven geplaatst maar ook toen lukte het mij niet, misschien dat ik in het weekend een ultieme poging doe.
-
Bazz vind forumbericht "Vaatje inbranden" – leuk 11 maanden, 2 weken geleden
- Meer laden