Forum antwoorden aangemaakt
RE: Knal- en "special effects" topic Hahaha was ook niet als echte hashtag bedoeld. Meer een knipoog naar het niet hoeven te zoeken naar informatie want waar zijn nog de hekjes ##### waar je stiekem overheen klimt zonder daar platgetrede... |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Knal- en "special effects" topic @ stookforum, mooi verhaal . (Geen idee wat die Turkse Toffees zijn) Dat was ook nog in de goede oude naieve tijd dat je deze spullen als particulier gewoon bij de drogist in het dorp kon bestellen. J... |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Knal- en "special effects" topic Als je niet teveel tape gebruikt maar wel zorgvuldig tapet knalt alles uitelkaar en vind je de lucifers overal brandend terug. Dus, buiten doen en daarna alles weer opruimen ?? Groeten Catnip |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Knal- en "special effects" topic Moet ik er nog bij vertellen wat er dan gebeurt als je daar met een stok op slaat en dat dit dus alleen ter demonstratie is onder het mom van knutselen met luciferhoutjes ? |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Knal- en "special effects" topic Catnip's bijdage : ? |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten. Robbert heeft gelijk denk ik. Dat rooster werkt dan niet. Mijn gedachte was juist dat het constant de belletjes zou opbreken, wel schuim maar geen "klimmende" bellen. Denk ik ook te gemakkelijk of te... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten. Alchemist, terugkomend op je schuimprobleem denk ik dat ik wat oplossingen heb. Misschien helpt het al om metaal in het kookoppervlak te hebben zoals een aardappel stoommandje. Als het echt eiwitten z... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Vlierbes port maken. Rick, geweldige resultaten! Heel verrassend. Ik let nu extra goed op als er een boom wordt gekapt ?Zoals Chris het deed heb ik eerder ook gedaan en het klopt dat de drank op die manier sneller op smaa... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
RE: Vlierbes port maken. Chris,Rick,Alchemist en Murmillo; bedankt ! @Chris: Hoe staat het met je kersen in het topic 2000 CrisV Moonshine? (Gaan daar ook snippers in?) @ Rick, heb je al proefnotities voor ons of zit het al i... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
RE: Vlierbes port maken. Ik versterk mijn pruimenwijn met een deel verstookte pruimen en wat druivenbrandewijn van Catnips Druivenstook van vorig jaar. (Fijn om wat voorraad te hebben) 70% abv. Ik zoet aan met wat geinverteer... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
RE: kan je hiermee stoken XLR8 bedankt voor het filmpje. Ik heb precies deze ketel. Niet zelf ingevoerd maar voor een paar tientjes kunnen kopen op een veiling. In het filmpje wordt deze ketel wel goed beschreven alhoewel ik m... |
In forum Mijn installatie |
6 jaar geleden |
RE: Vlierbes port maken. Alchemist, mijn interesse in sherry gaat ook niet verder dan de link die het heeft met whisky. Maar puur voor de goede orde, Oloroso is oxidatief verouderde sherry. Vanwege het hogere Abv vormt er zic... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
RE: Vlierbes port maken. Ah, sherry flor. Maar dit is dan geen Oloroso. Behalve dat het versterkte wijnen zijn hebben sherry en port niet zoveel overeenkomsten. Maar ik ben ook geen expert. Was dit een instinker? Een vat adem... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
RE: Vlierbes port maken. Rick, slimme opzet met die wodka inderdaad. Wat ik kan bijdrage (om het onnodig complex te maken )is dat het percentage van de alcohol uitmaakt voor het "uitlogen" van het hout. Je kan een soort "ess... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
RE: Vlierbes port maken. @Robbert, excuses aanvaard als je de volgende vraag beantwoordt 😉 : waarom wijnsteenzuur en niet bijvoorbeeld citroenzuur? @ Rick, laat t.z.t. even weten hoe het gaat met de Port en dan vooral het ka... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |