Forum antwoorden aangemaakt
RE: Afdichten stookketel Hoy In den beginne maakte ik ook een bloempapje , maar nu werk ik ook met teflontape voor mijn koperen keteltje zo van dienen Brede die d mannen van de gas gebruiken. Dat bloempapje ging er soms goed ... |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: De evolutie van het Stookforum hoy, Ik heb per ongelijk al mensen getagt, ik weet niet wat dat wil zeggen, taggen Groetjes Dumo |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Hulp; Geen klaringsmiddel maar wel turbo carbon toegevoegd. Ik laat altijd alles goed uitgisten minimum 1 maand zeker met fruit, en minimum 14 dagen klaren, koud ( kelder, frigo, buiten). Nooit problemen gehad tot nu toe. groetjes |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Hulp; Geen klaringsmiddel maar wel turbo carbon toegevoegd. hoy, Ik lees hier dat je citroen zuur en gistvoeding moet toevoegen, Ik ging er vanuit dat in die gistpakketjes dat je koopt voor de suikerwash, potstill, rum en wyskey, enz dat dat compleet was en da... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: graanjenever maken: recept? Werkwijze? hoy, ik heb ook zo'n keteltje, ik leg vanonderen een beetje raschiringen in de kolom op de gaatjes om ze te bestoppen en dan de kruiden, is wel een geprul om de rachiringen zuiver te maken achteraf. ... |
In forum Spirits |
5 jaar geleden |
RE: Mijn eerste stook, en mislukt.. hoy Edward, je schrijft dat het als een malle gegist heeft, dan is er volgens mij niks verkeerd met de gisting. dat het licht zuur riekt en proeft is normaal, zolang je als je er van proeft en het n... |
In forum Stel je even voor... |
5 jaar geleden |
RE: Parrot hoy, ik laat hem erin zakken als er alcohol in is, dan zakt hij stilletjes. |
In forum Vraag en aanbod |
5 jaar geleden |
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? hoy, ik ben aan het genieten van een Italiaanse prosecco, dat ik gekregen heb, en het mag gezegd worden hij is goed, terwijl ik op het forum aan het lezen ben. groetjes Geert |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: De evolutie van het Stookforum hoy, vorige week na lang niet meer op bezoek te zijn geweest op het forum, dacht ik amai het gaat niet goed. maar nu werkt het redelijk goed. het ziet er nu al goed uit, rap overzichtelijk, sneller,... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Terugblik 2020 hoy, 2020 was een klote jaar, om niet te moeten zeggen en rotjaar, ben content dat het voorbij is, niet alleen de corona affaire, maar ook de uitzonderlijke droogte. hierbij mijn beste wensen voor h... |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Hulp/ideen gevraagd Hoy, is dat n'en grainfather? daar kun je in stookwinkel veel voor kopen, als je er iets wil aan uitgeven. Ikzelf stook met n'en grainfather. groetjes Dumo |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: T500 kolom isoleren Ik heb dat probleem ook voor de temperatuur op peil te houden, maar daar kunnen zoveel faktoren van afhangen. de waterdruk dat schommelt. ik werk nu met zo'n pompje ( ik herinner mij niet meer hoe het... |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: T500 kolom isoleren Hoy, Ik denk, en dat is mijn persoonlijke mening, bij het stoken van neutrale alcohol ( hoge % tages) het zinloos is en zelfs averechts ga werken, het is toch de bedoeling dat je gaat refluxen ( de da... |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Meld bugjes in het nieuwe forum Topic! Hoy, als je in de oude website, in uw profiel op uwe foto klikte dan kon je al de topics dat je begonnen bent terug vinden, ik vindt dat nu niet meer, ik zou willen gaan kijken of ik antwoorden moet ... |
In forum Moderator Club! |
5 jaar geleden |
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? hoy, Ik ben momenteel aan het genieten van een zelfgemaakt porto'tje, gemaakt met walnoten, mmm en ja hij valt dit jaar mee, het is eigenlijk het enige waar ik tijd voor gehad heb het voorbije jaar. n... |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |