Vond forum berichten leuk

RE: Robberts workshop anno 2023

@grensjager2 Ik weet niet op welk niveau grensjager1 is blijven steken, echter grensjager2 kon prima koken, vergelijkbaar met Robbert level van stoken, tja moet een beetje rijmen he!? 😎 ...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Voorbereiding voor kleine workshop in januari.

Man, man, man, wat een eind rijden! Op de spaarzame vrije zaterdag helemaal naar Friesland rijden om te leren koken?? Je moet wel gek zijn. Nou dat zijn we ook een beetje volgens mij. Eenmaal bij Gre...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Voorbereiding voor kleine workshop in januari.

Het is voorbij. Gistermorgen om 10u15 begon voor Peter en mijzelf de workshop dag. Alles was voorbereid. Ik had mijn ketel beslag / mash mee , een fles met eerste stook , een ketel en wat aanverwan...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Voorbereiding voor kleine workshop in januari.

Mooi gesproken, helemaal mee eens, het was een goed verzorgde workshop, moet je eens mee maken! 😎 😊

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Voorbereiding voor kleine workshop in januari.

Nou ik ben ook net weer terug van de workshop. Het was een lange dag mede door het heen en weer rijden ,maar hij is toch snel voorbij gegaan. Heb veel informatie gekregen en opgenomen die Robbert met ...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Voorbereiding voor kleine workshop in januari.

Zojuist terug van de mini workshop van Robbert en Grensjager. Was het een workshop of was het een gezellig samenzijn van zeer enthousiaste hobyisten? In ieder geval was de sfeer optimaal en zeer infor...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Voorbereiding voor kleine workshop in januari.

Nou, dat was een zeer geslaagde dag! Een overvloed aan informatie. Ik weet nu hoe je een redelijke hoeveelheid rogge mee kunt maischen zonder dat het in een soort stucpasta veranderd. Ook geproefd h...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Robberts workshop anno 2023

Zo we zijn weer thuis na een dagje wiskye proeven, hips, 😊 Vanmiddag bij Robbert op bezoek geweest voor de workshop maichen,Onderweg 3 X verreden, de weg die ik normaal neem naar Drachten gaa...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
RE: Zelf Amaretto maken

@grensjager2 dat krijg je alleen als je echte amandelen en andere ingrediënten gebruikt. Essances en Extracten zijn en blijven aftreksels en kunnen nooit op in smaak en karakter tegen over goede origi...

In forum Likeuren

2 jaar geleden
RE: Robbert's Tiny Projects

Voorbereiding op het volgende tiny filmpje . Deze Diverse kruiden worden nog aangevuld met vanille stokje ( ik gebruik geen extracten omdat deze veel minder verfijnd overkomen in destilaat ) en na de...

In forum Recepten

2 jaar geleden
RE: Mijn eerste bourbonmash

@grensjager2 Eigen ervaring, voor zover dat telt (verder afhankelijk van verwerking) is dat je redelijk hoog moet zitten om het duidelijk naar voren te krijgen. Maar rook is iets wat moet passen in he...

In forum Spirits

2 jaar geleden
RE: Op bezoek bij : - x -

@grensjager2 top zeg! Zo doe ik het ook, "slecht " gaat tussen de struiken en ik begin op nieuw. Deze hobby bracht mij rust. Vind heerlijk deze verhalen te lezen. Succes

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
Stooktip oud stoker

Hallo allemaal, Ik heb vorige week een aantal vragen gehad over het maken van een mash van cranberry's en sinaasappels. Ik had het er van de week op een verjaardag over en er was iemand die vroeger v...

In forum Recepten

3 jaar geleden
RE: Nieuwe potstill

@grensjager2 Die hebben ze bij iedere bouwmarkt. Zolang het maar messing of RVS is. Google maar eens op kogelkraan. De meesten zijn messing

In forum Mijn installatie

4 jaar geleden
RE: Mijn zelfbouw installatie

@grensjager2 gewoon korrel 120 schuurpapier. Bij mij was het ook zwart,gaat allemaal weg...

In forum Mijn installatie

4 jaar geleden
Pagina 1 / 2