Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Harryd1969

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Harryd1969

@harryd1969

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Ook even voorstellen Harry" – 6 maanden, 4 weken geleden

    @antonuithethogenoorden nee ben inmiddels woonachtig in Hongarije. Het is een probeersel , dus even kijken hoe het gaat. Een deel gaat een vat in en een deel laat ik zo even staan om eens te kijken hoe dat zo smaakt. Hierna…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "Ook even voorstellen Harry" – leuk 6 maanden, 4 weken geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "Ook even voorstellen Harry" – leuk 6 maanden, 4 weken geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Ook even voorstellen Harry" – 6 maanden, 4 weken geleden

    @antonuithethogenoorden nee hoor, reflux is te regelen en ik stook met het fruit. Heb eerst 400 liter peren gestookt voor lokale palinka, gestookt op 60% eind product, daar was ik zelf en ook een aantal mensen hier zeer over te…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Ook even voorstellen Harry" – 7 maanden geleden

    Klein filmpje 
     

     

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "Ook even voorstellen Harry" – leuk 7 maanden geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Ook even voorstellen Harry" – 7 maanden geleden

    Kan ik wel maken, maar moet m dan wat inkorten 😉 opwarmen is ongeveer 1 uur 20 voor 100liter batch. Dus dat is wat saai 😉 zal wel kijken of ik wat kan maken door wat dingen aan elkaar te…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Ook even voorstellen Harry" – 7 maanden geleden

    Even een update, heb de ketel nu een kleine 2 maanden en super blij mee!   al aantal keren peren mee gestookt , voordeel is dat ik nu met pulp kan stoken door de dubbelwandige constructie met oliebad.  nu bezig…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "Gezinsuitbreiding (hoi hoi het is een …..)" – leuk 7 maanden geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "vergisten van pruimenextract" – leuk 7 maanden geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "De hobby naar een hoger niveau brengen" – leuk 7 maanden, 2 weken geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "De jeugd heeft de toekomst, of zoiets" – 7 maanden, 3 weken geleden

    @rugby_daan welkom en veel succes ! Harry

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "Zure smaak in perenstookwijn" – leuk 7 maanden, 3 weken geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "Twee de keer overhalen t500" – leuk 7 maanden, 3 weken geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "Appelsap" – leuk 7 maanden, 3 weken geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Appelsap" – 7 maanden, 3 weken geleden

    @rumo klopt zou je zeggen, maar ik stook meestal dit toch naar neutraal, soms nog eens door een koolfilter en het is prima neutraal, gelijk je van een suikerwash stookt.

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Appelsap" – 7 maanden, 3 weken geleden

    @rummy-dummy ik vind het zelf zonde om er neutraal van te stoken, ik heb er 40 liter palinka van gestookt, en die smaakt ook erg goed en zacht. De heads en tails die ik niet gebruikt heb, gaat samen met…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "Appelsap" – leuk 7 maanden, 3 weken geleden

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Appelsap" – 7 maanden, 3 weken geleden

    @rummy-dummy heb je de mogelijkheid om het door te stoken tot 96%? Ik zou het sowieso doorstoken in een reflux ketel tot 96% als je echt neutrale alcohol wilt. Persoonlijk vind ik de ‘lekkerste’ neutraal nog steeds van granen gestookt,…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Harryd1969

    Harryd1969 vind forumbericht "Even voorstellen" – leuk 8 maanden geleden

  • Meer laden
Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

  • rinus55

Nieuwste topics

  • Jaap stelt zich voor

    Door Jaap van Ganswijk 1 dag geleden

  • L-Bogo stelt zich voor

    Door L-Bogo 2 dagen geleden

  • Opschalen whisky productie

    Door WJM 2 dagen geleden

  • Opruiming 32 kilo Melasse Cans, donderdag van 17.00 tot 20.00

    Door Stookforum 7 dagen geleden

  • Hans

    Door hnz 1 week geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens