-
mau antwoordde op het onderwerp "wat voor jou een weet is , is voor mij een vraag" – 3 dagen, 21 uren geleden
@harryd1969 heel erg bedankt harry , men kan nooit genoeg info krijgen.
-
mau antwoordde op het onderwerp "wat voor jou een weet is , is voor mij een vraag" – 4 dagen, 8 uren geleden
@harryd1969 een suikerwash , recept gekregen van robbert , zoals je gelezen hebt ben ik een eerstejaars in het stoken, en dan nog maar een maand of zo, jij kent er al heel wat van zo t lezen ,de volgende… Meer lezen»
-
mau antwoordde op het onderwerp "wat voor jou een weet is , is voor mij een vraag" – 4 dagen, 21 uren geleden
-
mau antwoordde op het onderwerp "wat voor jou een weet is , is voor mij een vraag" – 5 dagen, 7 uren geleden
@harryd1969 iets minder dan 45%
bestaan daar tabellen van? -
Spirit Steve antwoordde op het onderwerp "Spirit Steve stelt zich ook graag voor" – 6 dagen, 7 uren geleden
@harryd1969 , heb jij toevallig een recept voor Winterkorn?
-
Anton uit het Hoge Noorden antwoordde op het onderwerp "Ook even voorstellen Harry" – 1 week geleden
@harryd1969 potjandrie wat een gevaarte! K vraag me af waar de houtkachel style deur voor is. Hoeveel liter kan je er in kwijt en waar is hij voor gemaakt? Met maximaal vermogen vodka stoken?
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Continue stripping still" – 2 weken geleden
@harryd1969 ik weet dat het geen ketel is maar zoals ik eerder opmerkte ik juig niet zo over dat apparaat. Het is handig maar niet breed in wat je allemaal ermee kunt.
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Continue stripping still" – 2 weken geleden
@harryd1969 ik heb diverse ketels en aan / opbouw delen. Ik gebruik zelden 96 % stripper omdat ik niet mengen en roeren doe en geen suiker alcohol gebruik. Een ” neutraal ” voor maceraat kan uit een graan van 88%… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Continue stripping still" – 2 weken geleden
@harryd1969 ik ken het systeem. Je heb diverse strippers systems. Meest gebruikte continu systeem is de plates . Dit is een alternatief en noemt men als ik goed heb heat exchange still system . Het is wat compacter en gebruikt… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Continue stripping still" – 2 weken, 1 dag geleden
@harryd1969 leuk apparaat maar niet voor brandy of whiskey. Het is een beetje standaard vodka distiller. Omdat vodka in productie normaal 5 X zou moeten overgehaald . En met deze zou je in 1 run klaar kunnen zijn . …. Meer lezen»
-
KlaasVaak antwoordde op het onderwerp "Ook even voorstellen Harry" – 4 weken geleden
@harryd1969 Dat klinkt goed👌 al lekker bezig dus.
Ben benieuwd naar de foto’s -
RuMo antwoordde op het onderwerp "Ook even voorstellen Harry" – 4 weken geleden
@harryd1969 Ja, kleine jongetjes worden groot en dat zal ook wel voor keteltjes gelden. Ziet er wel ingewikkeld uit. Als je de ketel heb ben wel benieuwd naar wat close up foto’s.
-
eddyy antwoordde op het onderwerp "Palinka" – 2 maanden geleden
@harryd1969 hallo ik heb via het telefoonnummer een SMS gestuurd en ook een verzoek via WhatsApp grts eddy
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Meet and greet" – 2 maanden, 1 week geleden
@harryd1969 top harry! Zo wil ik graag als opzetter het graag ook arangeren.
-
eddyy antwoordde op het onderwerp "Palinka" – 2 maanden, 2 weken geleden
@harryd1969 hallo harry , ik heb wel interesse in die ketel. Hoe kunnen we hier verder over praten/ schijven.
-
Rudy68 antwoordde op het onderwerp "Gin slaat wit" – 2 maanden, 3 weken geleden
@harryd1969 😁 👍
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Gin slaat wit" – 2 maanden, 3 weken geleden
@harryd1969 door de ziel te splitsen en eerste deel weg te laten laat je ook weer andere smaken liggen .
Je kunt ook een beehive gebruiken waardoor je olieen meer afvangt -
Rudy68 antwoordde op het onderwerp "Gin slaat wit" – 2 maanden, 3 weken geleden
@harryd1969 zoals je ziet heb ik hem aangevuld met wat neutraal en zit nu op 45% en het is weer mooi helder in het glas.
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "kersen likeur volgens recepten 1936" – 3 maanden, 4 weken geleden
@harryd1969 zo veel mogelijk pitten eruit is verstandig. Als een enkele pit achterblijft en is heel kan het weinig kwaad. Gebroken of vermaalde pitten moet absoluut voorkomen.
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "kersen likeur volgens recepten 1936" – 3 maanden, 4 weken geleden
@harryd1969 50-65% gebruiken boor macereren is jet beste . Omdat kersen veel vocht bevatten kun je na macereren in principe gewoon afstoken. Je kunt de kersen in de ketel mee stoken .
- Meer laden