Vond forum berichten leuk
RE: Honing Bourbon. Robbert dank voor het recept is toekomst muziek!! |
In forum Recepten |
3 maanden geleden |
Honing Bourbon. Er vroeg mij iemand om recept voor een honing bourbon . Dit is een standaard solide recept. Het beste is een beslag maken met verhouding. 36 liter water , 6 kilo mais , 4 kilo gerste mout ,1 kilo rog... |
In forum Recepten |
3 maanden geleden |
RE: Mijn vergistings setup in een koude ruimte. @harryd1969 ziet er gelikt uit zeg. De bovengetoonde foto heb ik van een topic uit dit forum nagebouwd, zonder Ventilator maar net genoeg tussen ruimtes voor de warmte verspreiding...en werkte perfect... |
In forum Stookforum |
3 maanden geleden |
RE: Waarom zijn sommige whisky’s zo duur en schaars? @dirkkampen daar is heel veel over uit te leggen maar is ook vrij complex . Ik probeer een kleine hopelijk begrijpbare uitleg te geven in paar voorbeelden . Wat uitmaakt is o.a. productie jaartal ,... |
In forum Stookforum |
3 maanden geleden |
RE: Brewbrain te koop Ziehier een voorbeeld van opvolging fermentatie rum zomer 2023 (buiten, dus niet gecontroleerd) 2025_01_16_10_16_41_Greenshot.png |
In forum Vraag en aanbod |
4 maanden geleden |
RE: Nieuwe hobby unlocked @rinus55 helaas komen de foto's niet door aangezien ik een nieuwe gebruiker ben. De beheerders van de werkruimte die ik huur stellen het niet op prijs als er gasflessen aanwezig zijn in het pand dit v... |
In forum Stel je even voor... |
4 maanden geleden |
RE: Even voorstellen! Dit is ‘m dan… mijn 15 liter ketel in wording IMG_0382.jpeg |
In forum Stel je even voor... |
4 maanden geleden |
Even voorstellen! Hoi mede-stokers. Ik ben Ronald en in 2024 gestart met drank stoken. Dit doe ik samen met een vriend aangezien we beiden wel van een borrel houden😜. Wij zijn nog echte beginnelingen, maar niet... |
In forum Stel je even voor... |
4 maanden geleden |
RE: Eerste stook van peated whisky - PPM @robbert je heb het al vaak gezegd maar zo simpel is het. Lekker kort en duidelijk. PS ik heb het recept wel opgeslagen dan kan ik het nog eens in een commentaar plakken 😉 |
In forum Stookforum |
4 maanden geleden |
RE: Eerste stook van peated whisky - PPM @brenner je kunt je beperken tot " moonshinen " of serieus bezig zijn met goede drank maken. Werken met spul uit winkels of zelf sturing geven om smaken te creëren. Elke handeling vanaf het manier ... |
In forum Stookforum |
4 maanden geleden |
RE: Eerste stook van peated whisky - PPM @robbert en hoe denk jij over moutmeel? Ik weet het is 180 graden de andere kant op als waar jullie het hier over hebben, maar een molen hier in de buurt maalt dat voor een jenever en ik wil er een ne... |
In forum Stookforum |
4 maanden geleden |
RE: Whiskey maken deel 1 beslag maken. + deel 2 het destilleren ( Videos ) Grote voorraad kruik. IMG_20241227_145854523.jpg |
In forum Het Café (praathuis) |
4 maanden geleden |
RE: Whiskey maken deel 1 beslag maken. + deel 2 het destilleren ( Videos ) Percentage na 4 j in vat gelagerd te zijn is gezakt . dus nu maar op flessen gezet. IMG_20241227_145823043.jpg |
In forum Het Café (praathuis) |
4 maanden geleden |
RE: geen constante temperatuur tijdens gisten @bcnx71 bieren en hun verschillende gisten hebben soms verloop van tempratuur tijdens de hoofdgisting. Met de verschillende tempratuur kun je verschillende smaakprofielen een beetje sturen De meeste w... |
In forum Stookforum |
4 maanden geleden |
RE: Highlands - Dalwhinnie @robbert als het over meningen gaat heeft meestal niemand gelijk of iedereen een beetje. Sterker nog het zou me niet verbazen als topic starter een goed resultaat haalt met mouten van de swean. Daaro... |
In forum Recepten |
4 maanden geleden |