Forum antwoorden aangemaakt
RE: Rum van melasse basis recept @drankdier inderdaad, zo had ik het nog niet bekeken, bedankt voor de tip! |
In forum Spirits |
2 jaar geleden |
RE: Rum van melasse basis recept @drankdier dit is inderdaad de eerste drank in dit vaatje! Ik begrijp jouw uitleg, oaken en rijpen moet je scheiden, nu helemaal en zal de drank er niet te lang inhouden! Proeven is zeker een mooie te... |
In forum Spirits |
2 jaar geleden |
RE: Rum van melasse basis recept @drankdier hoe laat moet een vaatje van 5 liter rijpen denk je? Ik lees op internet tijden tussen 3 weken en 3 maanden! |
In forum Spirits |
2 jaar geleden |
RE: Rum van melasse basis recept @robbert welke temp en %vochtigheid is er in jouw kelder dan? |
In forum Spirits |
2 jaar geleden |
RE: Rum van melasse basis recept @drankdier het vaatje ligt nu op een kamer met een temperatuur van 13 gr en lichtvochtigheid van 77% |
In forum Spirits |
2 jaar geleden |
RE: Rum van melasse basis recept @robbert het vaatje ligt op een kamer met temperatuur 13gr en vochtigheid 77%. |
In forum Spirits |
2 jaar geleden |
RE: Rum van melasse basis recept @drankdier is het %age dan te sturen door de relatieve luchtvochtigheid? En hoe stuur je dit dan? |
In forum Spirits |
2 jaar geleden |
RE: Rum van melasse basis recept @drankdier dus het kan ook nog stijgen! Ik wist niet dat het alc %age invloed had op de smaak!! Duurt 40% dan langer alvorens gewenst resultaat bereikt wordt? Ik heb weinig ervaring met stoken, ben no... |
In forum Spirits |
2 jaar geleden |
RE: Rum van melasse basis recept @drankdier is tegen 41%, had ik het hoger moeten doen? Nu kan ik tussendoor al proeven!!! |
In forum Spirits |
2 jaar geleden |
RE: Rum van melasse basis recept @drankdier de rum komt na 3 weken al lekker op smaak!!! Vandaag ook 5 liter op n vaatje gelegd! 15CC2493-50D8-42F1-A8FE-25B2AB24F8D7.jpeg |
In forum Spirits |
2 jaar geleden |
RE: Sambuca @alchemist staan nu 3 weken en smaak gaat al richting Sambuca! Ik laat t nog 2 weken staan, vind ik de smaak te soft dan wat (gebroken) anijszaad erbij!! |
In forum Likeuren |
2 jaar geleden |
RE: Sambuca @alchemist Zal het anijszaad, omdat ik het niet gebroken heb dan wel zijn werk doen? |
In forum Likeuren |
2 jaar geleden |
RE: Sambuca @alchemist ik heb t anijszaad niet gebroken of gekneusd! Het heeft ook geen haast, mag een half jaar zo staan. Maarrrr ik zal t anijszaad volgende keer even fijn maken! Is anijs poeder dan niet beter?... |
In forum Likeuren |
2 jaar geleden |
RE: Recept Whisky @macjaap Hier is ook mout te koop! groet, Harry |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Sambuca @likeurtje ik heb dit recept gevolgd, staat nu 12 dagen maar ik ruik nog weinig terug van het anijs. Is het normaal dat er nog weinig reukverschil is na 12 dagen? groet, Harry |
In forum Likeuren |
2 jaar geleden |